2777
2789
عنوان

چه مدلی کوتاه کردن موی بلندِ پرموخوره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست
واقعا🥲 پس همون اولی کوتاه میکنم خودمم از پشیمونی میترسیدم ممنون عزیزم😘

خواهش ميكنم عزيزدلم😘🥰مباركت باشه.

آره بابا پشيمونيش سنگينه،انقدر كه فرم دادنش سخته و دلت برا موهاى دخترونه و بلندت تنگ ميشه آدم هر روز خودشو مورد عنايت قرار ميده كه چرا كوتاه كردم،مخصوصا وقتى يكى رو با موهاى بلند ميبينى حسرت ميخورى.بعد كه ميخواد بلند شه اون قسمتِ پشتِ سر مدل كفترى ميشه مثل آقايونِ دهه ٥٠😂نميدونم ديدى يا نه،خعععععععلى زشت ميشه لامصب

عزیزم نگا کردم عکسی ندارم بخدا از موهای باز شدم .. اصلااااا تا الان سشوار نکشیدم ...خیییلی آروم موه ...

قبل یا بعد حمام چیزی نمیزنی بهشون؟

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش ميكنم عزيزدلم😘🥰مباركت باشه. آره بابا پشيمونيش سنگينه،انقدر كه فرم دادنش سخته و دلت برا موها ...

فدات عزیزم😘😘

وای تشبیهت عالی بود دیگه تا اخر عمر سمت اینجور کوتاه کردن نمیرم😂😂😂😂😂😂😂

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)
عزیزم نگا کردم عکسی ندارم بخدا از موهای باز شدم .. اصلااااا تا الان سشوار نکشیدم ...خیییلی آروم موه ...

ماشالله😍👌🏻خب عزيزم سشوار نميكشى بعد از حموم چكار ميكنى كه خشك بشن و سرما نخورى؟حالا تابستون ميشه ولشكردخودش خشك بشه ولى زمستون چى؟و اينكه بدونِ سشوار كشيدن پس برا مهمونى و عروسى اينا چطورى مدلميدى موهاتو؟ببخش خيلى سوال پرسيدما.منم يه مدت امتحان كردم كه سشوار نكشم ولى اونوقت فقط ميشه ببافيش و موها فر ريز ميشن،مرتب از آب در نمياد كه اونجورى بتونى برى مهمونى

ماشالله😍👌🏻خب عزيزم سشوار نميكشى بعد از حموم چكار ميكنى كه خشك بشن و سرما نخورى؟حالا تابستون ميشه ...

عزیزم زمستونا میشینم این ور بخاری ..موهامو دو قسمت میکنم قسمتی ک شونه میزنم رو ميندازم پشت شونم ک رو ب بخاری باشه قشنگ خشک میشه. میگم ک دوساعت شونه میکنم .دوساعت مو باز باشه خوب خشک میشه .

بعدم واسه مهمونی من اصلا سشوار نمیکشم موهام لخته لخت هس ..سوسکی میزنم. گاهیم دو تا تکه کوچولو از موهامو بابلیس میکنم. پشتشم گیس میکنم راحت .

عروسی هم آره سشوار میکشم اما فقط جلو موهامو پشتشو اصلا نمیزارم بعدم شنیون بسته ک نمیشه مو بلند چون سنگینه میاد پایین .همون جلو هم سشوار کردم ی کم بد شده موهام  با سالی دو بار سشوار ..

موها رو هر جور عادت بدی همونه .من خودم  خیلی راحتم از اینکه ۲ ساعت بشینم مو شونه کنم در صورتی ک دوستم موهاش کوتاه کوتاه سریع سشوار میزنه داغون کرده موهاشو حالت وز وزی ب خودش میگیره 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
اى بنده ى برگزيده ى خدا...دست راستت رو سر همه مون. ميگم توضيح بده لطفا چطوريه كه موخوره ندارى؟😢چكا ...

😀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای  از دست تووو 

باور کن هیچی فقط چطوری مراقبت میکنم رو برا یکی از دخترا توضیح دادم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤