زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
منم خیلی دارم راجب مام تحقیق میکنم اما هرکس یه چیزی میگه شما از مام رضایت دیدی؟
من فعلا مرحله اولش هستم
ازمایشات ژنتیک دادیم خودمون ۱۳
پدر مادرامون ۳۰
فقط اینو بگم فوق العاده پول پرست و به من گفتن تا فروردین برات انتقال میدیم الان میگن نه تا اونموقع فقط جواب ازمایشا میاد
برای اینکه ما قبول کنیم اونجا انجام بدیم حاضر شدن دروغ بگن
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدر و مادرهاتون آز ژنتیک دادن؟ منم شنیدم قیمتش از همه جا بالاتره
اره بخاطر مشکل ژنتیکی
رویان ۶۰ میلیون با تایین سلامت برای ما میشد
من که تهران نیستم نمیدونستم رفتم اینجا میگن کلا ۱۲۰ میلیون
منم سه بار سقط داشتم و دکتر میگه احتمالا به خاطر مشکل کروموزومی جنین هست حالا از جنین قراره کاریو ت ...
نه شما نیاز نیست ما چون مینور هستیم بخاطر همونه منم یه سقط داشتم ماژور بود
منم تالاسمی مینور دارم ولی همسرم اوکیه ببخشید که خیلی سوال میپرسم شما هردوتون تالاسمی میتور دارید؟
اره عزیزم