2777
2789
عنوان

نسبت به همسرم عذاب وجدان دارم

2169 بازدید | 95 پست

حالم خیلی بده ، انگار برا همسرم ت زندگی خیلی کم گزاشتم همیشه اون بوده ک مراقبم بوده حواسش بوده من ناراحت نشم همیشه اون بوده ک نیاز عاطفی مالی و.. منو بر طرف کرده هرکاری کرده تا حالم خوب شه ولی من همش ناراحتم و ناراحتی من باعث میشه همسرم نگرانم شه و اذیت شه واقعا نمیدونم چیکار کنم 😐

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مشاور عزیزدل

نمیتونم همسرم خودش روان پزشکه بده براش من برم مشاوره با کس دیگ هر روند درمانی بوده رو خودش سعی کرده برام انجام بده

شوهرتو کادو کن ولنتاین بدش به من🙄

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
خب تو هم پا به پاش کار کن و محبت کن😐 عذاب وجدان نگیری

خب نمیتونم همش یه چیزی اذیتم میکنه نمیزاره کارم و درست انجام بدم

براش زن دوم بگیر دینتو ادا کن🤣🤣🤣🤣 منو بگیر براش💃

😂😂🥲بدبختیم همینه که بهش انقدر وابسته شدم ک حتی بگه مامانم بیشتر ت دوست دارم من همونجا دق میکنم

نمیتونم همسرم خودش روان پزشکه بده براش من برم مشاوره با کس دیگ هر روند درمانی بوده رو خودش سعی کرده ...

یواشکی برو یا تلفنی مشاوره غیرحضوری بگیر

ضمنا همسر با مشاور درمانشون متفاوته

یواشکی برو یا تلفنی مشاوره غیرحضوری بگیر ضمنا همسر با مشاور درمانشون متفاوته

کارم از مشاور گذشته والا اصلا چیز عادی نیست احساس میکنم دارم روانی میشم جدی، از اون طرف دو دقیقه بهم توجه نکنه حالم بد میشه گریه میوفتم پوست دستم میکنم کارایی میکنم ک همسرم میاد دستام میگیره میگه اروم باش فلان. اصلا دیوونه شدم/:

😂😂🥲بدبختیم همینه که بهش انقدر وابسته شدم ک حتی بگه مامانم بیشتر ت دوست دارم من همونجا دق میکنم

منم همینطور م یکسره تو دلم آشوبه دلیلشم نمی‌دونم چیه ؟ فقط تا جایی که میتونم خودم سرگرم میکنم بازم آرامش ندارم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
کارم از مشاور گذشته والا اصلا چیز عادی نیست احساس میکنم دارم روانی میشم جدی، از اون طرف دو دقیقه بهم ...

همه آدما یه ظرفیتی دارن

کارات ممکنه همسرتو دور کنه کم‌کم از خودت

حتمااااااا برو پیش مشاور عزیزم