2777
2789
عنوان

بیاین بگین چکار کنم اخه🤦🏻‍♀️😐

172 بازدید | 16 پست

ببینین خب من ی برادر شوهر دارم مجرده بعد شوهرم هرچی کار میکنه و میخره پدرشوهرم هی میگه مال هممونه ماشین میخره میگه مال همس هرچیزی که میخره میگه مال همس و همشم بدون احازه استفاده میکنن حتی لباس زیرایه شوهرمو 

کلافم کردن دیگه هر خاستگاریم میرن برا اون برادر شوهرم میگن همه چیزمون مال همس و دل اون دختر بدبختو صابون میزنن و من خیلی نگرانک بابت ای ماجرا و همش نگران اون کسیم که میخواد جاری من بشه احه اون اگه بفهمه همه چی مال شوهرمه داغون میشه همون اول کاری 

برادرشوهرمم چون هیچ چیزی نداره اما شوهر فقد چون خانوادشو اوکی میکنه فکر میکنن هرچی میخره مال اونام هست بارهام با پدرشوهرم بحثشون شده اما بازم اینجوریه چه کاری میتونم بکنم تروخدا راهنمایی کنید😔

عزیززم ولی فکر نکنم ما دقیق بتونیم راهنماییت کنیم موضوع خیلی مهمیه و جدی 

یه آدم که کل ماجرا رو بدونه مشاور باشه بهتره راهی جلوی پاتون بزاره

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززم ولی فکر نکنم ما دقیق بتونیم راهنماییت کنیم موضوع خیلی مهمیه و جدی  یه آدم که کل ماجرا ر ...

خب شوهرم باز به من که میگه خانوادمن جز من کسیو ندارن امیدشون منم اما باز تا باباش میگه بهم میریزه بحث میکنن باهم خسته شدم دیگه از ای زندگیه مزخرف

واقعا خیلی سخته یه نفر تو زندگی آدم این طوری چتر باز کنه. 

بهتره که با شوهرت صحبت کنی که کاملا مودبانه با خانوادش صحبت کنه و بگه که اختیار زندگی و مالشو داره و در آخر بگه که اگر به این رفتاراشون ادامه بدن مجبور میشه ازشون فاصله بگیره.  سعی کن خودت اصلا تو خانواده شوهرت نظر ندی . تنها کسی که می تونه این ماجرا رو درست کنه شوهرته. یا درست میشه یا مجبور میشید ازشون فاصله بگیرید.

واقعا خیلی سخته یه نفر تو زندگی آدم این طوری چتر باز کنه.  بهتره که با شوهرت صحبت کنی که کاملا ...

اخه فاصله هم نمیشه گرفت مغازه شوهرم دستشونه 

شوهرم خودش دیگه به روش نمیاره اما کلافه شده 

خیلی وضعبت کصشعریه 😔🤦🏻‍♀️