2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

54 بازدید | 12 پست

وقتی میرید بازار بگید من این و میخوام شوهرتون چ واکنشی نشون میده 

قبل از اینکه بریم شیراز گفنم میخوام از شیراز بابلیس بگیرم  اینم بگم زن ولخرجی نیستم ، ۱۴ سال با خساست شوهرم ساختم 

ب مغازه بابلیس فروشی رسیدیم گفتم از این مغازه میخواستم گفت ها سرش و انداخت پایین انگار ن انگار 

دوباره یه کت دیدم گفنم چ خوبه ۷۰۰ تومن ارزونه اصلا انگار ن انگار 

دوبارع کفش ذیدم گفتم کفش میخوام گفت تو از اینا نمیپوشی 

خیلی خیلی خیلی دلم گرفته ازش ،از خساستش ،خانما خیلی برام سخته ادامه زندگی با شوهرم

نمیتونم این رفتا را رو فراموش کنم  

خانما همش بغض دارم گریم میاد،  شوهرم پولداره ولی من ارزشی ندارم،  خیلی این کینه و نفرتم رو هم انباشته شده 

۵ ساله برام لباسشویی نگرفته با دست میشورم 

کابینت خونم همه زنگ زده 

یکیش در ندارع

بی تفاوت سدم دیگه اگه جایی داشتم میرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خسیسه چون میگی وضع مالی خوبی دارهخودت نمیتونی شاغل بشی ؟

تو ازمون شرکت کردم نفر اول بودم رفتم مصاحبه تهران یه نفر بم گفت قبول نشدی 

امیدم ب اون بود ،وقتی گفت قرص نشدی انگار تیری خورده بود تو قلبم خیلی ب کار احتیاج داشتم خیلی 

خدا بازم ب من نگاه نکردم 

۱۴ سال با گریه خدا رو صدا زدم

پول شورت و سوتین هم مامانم و خواهرم میدن

شوهرم فقط بلده جمع کنه در اخر بزار سر قبرم

تو ازمون شرکت کردم نفر اول بودم رفتم مصاحبه تهران یه نفر بم گفت قبول نشدی امیدم ب اون بود ،وقتی گفت ...

نه عزیزم این چه حرفیه دور از جونت 

به نظرم اگه میتونی به حرفه ای رو یاد بگیری یکی از لاین های زیبایی مثلا ؟

معماری که مربی شناس ✨💓