2777
2789
عنوان

ژل لب

2132 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها

پس فردا قراره ژل لب تزریق کنم

کسی تجربه ای داره؟

چیزی هست ک باید بدونم؟

اگر میدونین بگین حتما

مرسی

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد حس کردی روش یخ بزاری. اولاش خیلی ورمه و یکم کبود بعد دو هفته میره کاملا.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
درد حس کردی روش یخ بزاری. اولاش خیلی ورمه و یکم کبود بعد دو هفته میره کاملا.

مرسی عزیزم 

شما تجربه داشتی؟اگر اره چ برندی زدی؟راضی هستی؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
مرسی عزیزم  شما تجربه داشتی؟اگر اره چ برندی زدی؟راضی هستی؟

نه عزیزم خالهم زده فکرکنم برند کره ای راضی بود. میخواد دوباره هم بره اولش میگفت عمرا دوباره برم😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نورامیس یه سی سی ۲۷۰۰

به سلامتی تا یک هفته چیز داغ نباید بخوری دارو میده بعدش تا دو سخ روز باید بخوری تبخال نزنی یک هفته تا دو هفته بعد فرمش رو نشون میده اولش فرم و کبودی داری نباید لبت گاز بگیره فشار بیاری بهش یا کج و موج کنی تا یک هفته بعد دو هفته باید ماساژ برات بده گلومبه هاش باز شه تا یک هفته باید پماد جنتامایسین چشمی روزی دو بار بزنی 

خدا با من است 🙌🌹
نه عزیزم خالهم زده فکرکنم برند کره ای راضی بود. میخواد دوباره هم بره اولش میگفت عمرا دوباره برم😂

اهان😂بخاطر ورم اولش راضی نبود؟

قشنگ شده بود ؟

کرم لافارر بگیر حتما بعد ژل لب بمال به لبت

تا یروز اب به جای سوزنت نخوره

شیو نکن پشت لبتو قبلش .چون بالای لب و سیبیلت کبود میشه

سعی کن تو پریود یا لکه بینی نباشه احتمال کبودی بالا میره

چیزای داغم نخور ژلت اب میشه

بهترین برندو بزن طمع نکن یه برند بیخود بزنی یه هفته ام نمونه

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده
به سلامتی تا یک هفته چیز داغ نباید بخوری دارو میده بعدش تا دو سخ روز باید بخوری تبخال نزنی یک هفته ت ...

مرسی عزیزدلم...شما انجام دادی؟ماساژ؟یعنی خودم باید ماساژ بدم؟

کرم لافارر بگیر حتما بعد ژل لب بمال به لبت تا یروز اب به جای سوزنت نخوره شیو نکن پشت لبتو قبلش .چو ...

مرسی گلم،حتما...چرا نباید شیو کرد؟

ن دکتر ماساژ باید بده آره انجام دادم 

اهان...مرسی..بعد از اولین تزریق،چند وقت بعد باید رفت برای ترمیم؟