2777
2789

گلیسیرین آبلیمو رو خودم استفاده کردم. کپسول تقویت پوست مو ناخن از داروخونه بیوتین داشته باشه. 

روغن بادوم رو شنیدم موثره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلیسیرین آبلیمو رو خودم استفاده کردم. کپسول تقویت پوست مو ناخن از داروخونه بیوتین داشته باشه.  ...

مرسی عشقم

کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄

گلیسیرین آبلیمو رو خودم استفاده کردم. کپسول تقویت پوست مو ناخن از داروخونه بیوتین داشته باشه.  ...

آب لیمو نازک ترش میکنه، اسیدیه. اب لیمو رو برای سفید و براق شدن میزنن ن ضخیم شدن.

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
عذاب آورع لعنتی همش از قسمت گوشت مشکنه ضعف میکنم از درد

یه مدت چند روز یه بار ویتامین بی بخور

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
آب لیمو نازک ترش میکنه، اسیدیه. اب لیمو رو برای سفید و براق شدن میزنن ن ضخیم شدن.

برای من که شکنندگیشو برد البته من مخلوط می زدم با گلیسیرین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تاثیر دارع؟

قطعا به مرور تاثیر میذاره. اما ویتامین زیادیم بخوری خوب نیست. یه ورق قرص یونی زینک یا زینک پلاس بگیر ، هر ۲  روز یه دونه بخور. بعد که ورق قرصت تموم شد، دیگه کلا تا چند هفته نخور ، بعد مدتی باز شروع کن

برای من که شکنندگیشو برد البته من مخلوط می زدم با گلیسیرین

خب اسی اینو هم امتحان کن

قطعا به مرور تاثیر میذاره. اما ویتامین زیادیم بخوری خوب نیست. یه ورق قرص یونی زینک یا زینک پلاس بگیر ...

دیشب یدونه زینک پلاس خوردم ینی فردا باز بخورم؟

دیشب یدونه زینک پلاس خوردم ینی فردا باز بخورم؟

آره چ اشکال داره، من خودم یه روز در میون میخورم. اما ببین یه ماه بخور ولی بعد چند هفته بذارش کنار نخور، که بدنت به این قرص عادت نکنه

آره چ اشکال داره، من خودم یه روز در میون میخورم. اما ببین یه ماه بخور ولی بعد چند هفته بذارش کنار نخ ...

راجب کراتین مو پست گذاشتی

نه ببین من خودم کراتین کارم ولی بخاطر خستگیه زیاد فعلا کار نمیکنم

باید جایی بری که مطمئن باش طرفت خبره باشه چون مهم ترین فاکتور کراتین اتو کشی هستش که اگ ب درستی انجام نشه هم موهات میریزه هم میسوزه

و دوم اینکه مواد حتما اورجینال باشه و فیک نباشه

و سوم که برمیگرده به مورد اول که باید خبره باشه موادو نباید بزنه به ریشه موهات باید حداقل چند میلیمتر فاصله داشته باشه

اگه اینا رعایت بشه ریزش نخواهی داشت و موهات هیچ اتفاقی واسشون نمیوفته