2777
2789
عنوان

خیانت۰🥺

395 بازدید | 22 پست

دوستان شب برشماخوش بیاید

بچه هاامروز طرفم یجوری پکر بود و منم هرچی پرسیدم چته گفت خدایی چیزیم نیس فقط خسته کارم منم ازپکریش و مث همیشه نبود یکم دلم گرفت بعدگفت ازین چیزامیترسم امشب دلت بام نیس میترسم فرداپس فرداازدواج کردیم عادی شم برات و بهم توجه نکنی بهاندی

اخه نامزدخودش بهش خیانت کرد بارهامچش گرفت و تذکر داد سر۳م بار طلاقش داد میگه اون بایدازش درس بگیری تجربه بشه ی وقت اینکارو سرم نیاری

منم گفتم هر۵انگشت مث هم نیستن این فکرو نکن

گفت خیلیاهستن شوهرشون بهشون تومه میکنه پولدارخوش هیکل خوش قیافه بازرنه میره باکسی دیگه فک میکنه هرکدوم ی مزه خاصی دارن

گفت نمیدونم ناخوداگاه چرااین ترسو دارم بدات عادی نشم فرداlپس فرداخب زنم شی زیادپیش همیم همومیبینیم...اقابگید چطوردلشو اروم کنم ک اینطورنیستم

گفت میدونمم اینجورنیستی ولی ترس دارم چون ی بارشکست خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نکن فقط بگو بلاخره یه جایی به یکی باید اعتماد کرد تو هم منو بشناس اعتماد کردی وباورم کردی بیا جلو.....زمان فقط همه چی رو حل میکنه ....تو هرکاریم بکنی اون بیشتر میشه ترسش ...پس سکوت کن وبسپار بخدا وخودش ...خودش باید درونش مسئله رو حل کنه با گفتن تو کاری درست نمیشه

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

پیشش زیاد تو گوشی نباش وسط باشه گوشیت پی ام اومد برات بگو ببین کیه از این مدل کارا مردا خیالشون راحت میشه یهو هر از گاهی یهویی بهش پیام بده بگو یادت نره یکی هس خیلی دوست داره..... 

🌱اگر خدا بخواهد هر غیرممکن میشود♥ـ   الکی گزارش نزن دمتگرم دیگ شماره ندارم عضو شم
هیچ کاری نکن فقط بگو بلاخره یه جایی به یکی باید اعتماد کرد تو هم منو بشناس اعتماد کردی وباورم کردی ب ...

متاسفانه خونواده سگش مخالفن براازدواج ازطرف مادریم و مادرم خوششون نمیاد🥺😔

پیشش زیاد تو گوشی نباش وسط باشه گوشیت پی ام اومد برات بگو ببین کیه از این مدل کارا مردا خیالشون راحت ...

ازهم دوریم اون تهران من غرب کشور ده ساله ازوقتی نامزدش طلاق داده خونشون رفته تهران ماهی یکی دوبارهمومیبینیم

خب باهاش صحبت کن البته 3 بار خیانت حق داره ترس داشته باشه

اعتمادشو باکارایی که میدونی جلب کن مثلا توجه تو بیشتر کن بهش 

استوری های عاشقونه واسش بزار ازش تعریف کن 

اما اگه دیدی بعداز این کارا بازم داره میگه میترسمو میترسم کلا بزارش کنار چون اگه زیادی پیش بره هی حرفه خیانتو اینا بزنه یعنی دنباله بهونست

خب باهاش صحبت کن البته 3 بار خیانت حق داره ترس داشته باشه اعتمادشو باکارایی که میدونی جلب کن مثلا ت ...

ن خدایش اینجورنیس بهونه گیری کنه

فقط یکم میترسه میگع عادی نشم برات

چرا من حس کردم دنبال ی حرفی حدیثی بهانه ای چیزیه واسه کات کردن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

متاسفانه خونواده سگش مخالفن براازدواج ازطرف مادریم و مادرم خوششون نمیاد🥺😔

بازم بسپار بخدا ...بعد هم خودش بخواد هیشکی هیچکاری نمیتونه بکنه....فقط زور نزن اون چون شکست خورده میترسه خودش باید اعتماد کنه تو فقط خالصانه باش اونم عقل داره حستم میکنه انرژیتو مثبت بکن راحت باش  فقط بسپار بخدا صلاحته خودش درست کنه همه چی رو ...تا از طرف خدا درست نشه امکان هیچی وجود نداره ...من بارها دیدم وتجربه کردم تو هر مرحله ی زندگیم برای همین فقط فقط نصلحت خداوندوسپردن به خودش 

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
چرا من حس کردم دنبال ی حرفی حدیثی بهانه ای چیزیه واسه کات کردن

ن اصلا حتی چون خونوادش مخالف ازدواجن گفت حاضری بیای عقدت کنم و ببرمت براهمیشع خب بنظرت این بازدنبال کات اگ بود ک اینجورنمیگفت

بازم بسپار بخدا ...بعد هم خودش بخواد هیشکی هیچکاری نمیتونه بکنه....فقط زور نزن اون چون شکست خورده می ...

ممنون عزیزم ازراهنمایی خوبت چشم امیدم تمام امیدم بخداس

ممنون عزیزم ازراهنمایی خوبت چشم امیدم تمام امیدم بخداس

خوشبخت بشید وعاقبت بخیر ....بخدا اعتماد بکنی وبسپاری همه چی حل هس ....من خیلی معجزه دیدم تو زندگیم فقط توکلم به خداس انقدر قشنگ وعالی همه چی رو درست میکنه اصلا ادم می مونه انگشت به دهن