2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای برای لانه گزینیه؟

26491 بازدید | 32 پست

سلام اقدام کردم برای بارداری 

الان سه روزه که لکه بینی قهوه ای دارم هی قطع میشه دوباره میاد هیچ دردی هم ندارم فقط شب اول که لکه دیدم یکم یه سمت لگنم گرفتگی احساس میکردم 

امروز هم موعد پریودمه  به نظرتون لانه گزینیه؟

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک بزار،من اینجوری بودم ولی بی بی زدم منفی بود بعد یک هفته پریود شدم

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
من سر دخترم لکه هام قهوه ای بودن بله ب احتمال زیاد لانه گزینی ،بیبی چک نداری الان؟

دیشب بی بی زدم منفی بود . گفتم شاید زود زدم چون هموزم لکه بینی دارم

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
من که تجربشو ندارم ولی ممکنه عزیزم چندروز دیگه تست بزن

شماهم اقدامی فعلا نشده؟یادمه تایپیکت

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
به متخصص زنان مراجعه کن . سونو و چک بتا لازمه . 

دوماه پیش ی دوره از پریودمو از دست دادم رفتم متخصص سونوو...دادم مشکلی نداشتم همه چیز اوکی بود

چن روز ازموعدت بگذره بیبی بزن 

تازه امروز موعدمه پس یکی دو روز دیگه میزنم 

انقد استرس گرفتم 😭

آره عزیزم.. کدوم تاپیکم؟ 

آخرین تایپیکت ،منم دو ماهه تو اقدامم هنوز باردار نشدم