الان سه روزه که لکه بینی قهوه ای دارم هی قطع میشه دوباره میاد هیچ دردی هم ندارم فقط شب اول که لکه دیدم یکم یه سمت لگنم گرفتگی احساس میکردم
امروز هم موعد پریودمه به نظرتون لانه گزینیه؟
گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
بی بی چک بزار،من اینجوری بودم ولی بی بی زدم منفی بود بعد یک هفته پریود شدم
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
من سر دخترم لکه هام قهوه ای بودن بله ب احتمال زیاد لانه گزینی ،بیبی چک نداری الان؟
دیشب بی بی زدم منفی بود . گفتم شاید زود زدم چون هموزم لکه بینی دارم
گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
من که تجربشو ندارم ولی ممکنه عزیزم چندروز دیگه تست بزن
شماهم اقدامی فعلا نشده؟یادمه تایپیکت
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
منم 4روره قرص دوفاستون رو قطع کردم چندروزه دل درد پریود دارم ولی نمیشم امروز خیلی کم ترشح قهوه ای داشتم نمیدونم دلیلش چیه..بیبی چک هم تقریبا 2.3روز قبل موعد منفی بود
دوماه پیش ی دوره از پریودمو از دست دادم رفتم متخصص سونوو...دادم مشکلی نداشتم همه چیز اوکی بود
آخرین تایپیکت ،منم دو ماهه تو اقدامم هنوز باردار نشدم