2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای برای لانه گزینیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26495 بازدید | 32 پست
آخرین تایپیکت ،منم دو ماهه تو اقدامم هنوز باردار نشدم

من سه ماهه یعنی تو این سه ماه دق کردم ماه اول ک پریود نشدم توهم بارداری زده بودم😂

این ماهم که اینطوری😐

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
آخرین تایپیکت ،منم دو ماهه تو اقدامم هنوز باردار نشدم

آره یادم اومد رفتم دیدم😁 من هنوز پریود نشدم از اونروز که باهم چت کردیم.. خواهرم میگه بیبی چک رو زود زدی ولی من اعتنا نکردم به حرفش حالا که پریود نشدم و لک دیدم شک کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه ماهه یعنی تو این سه ماه دق کردم ماه اول ک پریود نشدم توهم بارداری زده بودم😂 این ماهم که اینط ...

منم پونزده روز ماه پیش عقب انداختم،چرا بعد اقدام پریودها عقب میوفته خیلیت تایپیک زدن بخاطر تاخیر پریود کسایی که اقدامن

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
آره یادم اومد رفتم دیدم😁 من هنوز پریود نشدم از اونروز که باهم چت کردیم.. خواهرم میگه بیبی چک رو زود ...

بزاز چند زوزیگذره بعد بیبی چک بزار

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
منم پونزده روز ماه پیش عقب انداختم،چرا بعد اقدام پریودها عقب میوفته خیلیت تایپیک زدن بخاطر تاخیر پری ...

من رفتم متخصص سونو و همه چی هم انجام دادم گفت مشکلی نداری نمیدونم واقعا چرا اینطوریه

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
ولی مطمئن بودم نیستم حداقل باید یک هاله ی کمرنگی میفتاد.. امروز انقد عصبی بودم از بلاتکلیفی ببخشیدا ...

اره خیلی بده بلاتکلیفی ایشالله زودی باردار بشیم

من انقد تو بارداریام درد کشیدم و بعد ناکام موندم یکی میگه درد دارم و لک میبینم به نطرتون باردارم تنو بدنم میلرزه از ترس اون دردا.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ولی مطمئن بودم نیستم حداقل باید یک هاله ی کمرنگی میفتاد.. امروز انقد عصبی بودم از بلاتکلیفی ببخشیدا ...

نه من مامانم داداشمو که باردار بود یک هفته بعداز تاخیر پریود میره ازمایش میده منفی میشه بعداز ده روز باز ازمایش داد مثبت شد تازه ازمایش که دقیق تراز بی بی 

شاید لقاح دیر انجام بشه برا همین نشون نمیده

کاش تکلیفم زودتر مشخص بشع راضی بودم پریود بشم از این بلاتکلیفی متنفرم

انشالله که بارداری بزار ده روز بگذره از موعدت  آز بده 

انشالله که بارداری بزار ده روز بگذره از موعدت  آز بده

انشالله عزیزم.. اینماه کلا یجوری دیگه شدم سینه هامم درد دارن از بغل.. درد پریودی.. حتی اگه باردار نباشم مطمئنم هورمونام تغییر کردن چون تنبلی داشتم قبلا اصلا این علائمو نداشتم😄

نه من مامانم داداشمو که باردار بود یک هفته بعداز تاخیر پریود میره ازمایش میده منفی میشه بعداز ده روز ...

عزیزم شما باردار بودی اینجا پون من الان دقیق شرایط شما رو دارم موندم باردارم با نه