2777
2789

حوه کاشت سبزه عید با هسته مرکبات

به اعتقاد قدیمی ها دانه گیاهان را نباید زبان زد تا سبز شوند بنابراین حسب احترام به عقاید آنها هسته ها را تر و تازه از داخل میوه ها در بیاورید به مدت 48 ساعت داخل آب بخیسانید. هر کدام از مرکباتی که مد نظرتان هست دانه هایش را جدا از هم نگه دارید.

پس از گذشت دو روز از خیس شدن دانه ها میتوانید برای راحتی کار پوستشان را گرفته و سپس داخل خاک جا کنید و البته چنانچه عجله داشتید بدون خیساندن و صبر کردن به صورت مستقیم نیز می توانید آن ها را در خاک قرار دهید.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اون پوست سختشو بکنیم توشو بکاریم مثلا پرتقال یا لیمو 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
اره

بهد توو خاک گذاشتم هروز بهش آب بدم باید جلو نور و اینا باشه؟ من خیلی دوست دارم بکارم 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

مرسییی که گفتی

نارنج خیلی دوست دارم🥺🥺

چند وقت پیش نارنج گرفتیم هسته هاشو جدا کردم تنبلی کردم بذارم توی اب گذاشتم یه گوشه

دیگ باید بندازم بره فک کنم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بهد توو خاک گذاشتم هروز بهش آب بدم باید جلو نور و اینا باشه؟ من خیلی دوست دارم بکارم 

دقیق نمیدونم بخدا 

فقط یبار تلویزیون داشت می‌گفت شنیدم که پوستشون رو باید دربیاریم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍