2777
2789
عنوان

عود بیماری دو قطبی 😥😥

2477 بازدید | 39 پست

کسی تجربه داشته؟ خودش یا اطرافیان

خواهرم چن ساله درگیره با دارو خوب بود الان عود کرده حالش خیییلی بد هست 

حتی مامانمو کتک میزنه 

خدایا خودت کمک کن😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم تو نت هست ولی کسی می‌تونه خلاصه بهم علائم شو بگه ممنون میشم 

افسردگیه اما خیلی شدیدتر ثبات اخلاقی ندارن

خواهر من یهو بلند میخنده خوابش نمیبره بی‌حوصله اصلا ب خودش نمیرسه ناامیده بدبینه کلن توهم توطئه داره خیلی میترسه الانم از همیشه بدتره بخاطر ی مسله جزیی جیغ و داد و دعوا راه میندازه نگران آبروی خانوادگیمونم

ی روز نخورد کلا بهم ریخت زندگی هممونو تلخ کرده  منو هم دپرس و بی انگیزه کرده ک حتی حوصله بچه ه ...

اي بابا فقط با يك رووووز

چقد بد

دركتون ميكنم داشتن بيماري كه روانش مريض هست كل اعضاي خانواده رو درگير ميكنه

موجب جنگ رواني توي كل خانواده ميشه

افسردگیه اما خیلی شدیدتر ثبات اخلاقی ندارن خواهر من یهو بلند میخنده خوابش نمیبره بی‌حوصله اصلا ب خو ...

عزيزم دكتر گفته دو قطبي؟

اخه توهم توطئه گفتين من فكرم پيش اسكيزوفرني رفت

داروهاش چيا هستن

عزيزم دكتر گفته دو قطبي؟ اخه توهم توطئه گفتين من فكرم پيش اسكيزوفرني رفت داروهاش چيا هستن

وای خدایا اسکیزوفرنی😥

اسماشونو نمیدونم چون من پیشش نیستم چنتاش ک یادمه فلوکستین الانزاپین 

عزيزم دكتر گفته دو قطبي؟ اخه توهم توطئه گفتين من فكرم پيش اسكيزوفرني رفت داروهاش چيا هستن

مثلا یمدت میگفت تو بفکر من نیستی الکی داری فیلم بازی میکنی یا میگه فلانی اینکارو کرد ک منو ناراحت کنه