2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بده اول برای آب بگو صدقه بزار 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
باش

من خواب دیدم با دخترم رفتیم زیر یک درخت میوه بچینیم بعد از رو درخت ی نوع حشره شبیه سوسک قهوه ای روشن بودن ریخت رو سرو شونه هامون من سریع حشره هارو تکوندم ریختم نزاشتم اصلن بمونه رو خودمو دخترم با کلی زحمت میوه چیندیم اوردیم اینطرف دیدم کاجن تو خواب به دخترم گفتم اینهمه زحمت کشیدیم ببین کاج کنیدیم بعد بیدارشدم تعبیرش چیه

من بلدم

شب پیش خواب دیدم که انگشت کوچیکم از نصف کنده شده بود و خونریزی هم نداشت نصف بقیه هم دستم بود بعد دختر عممو دیدم که تو واقیت هم جراح هست اومد نصف انگشتمو گرفت دوخت به دستم پانسمان کرد بعد دیدم درست شده جای بخیه هاش هم روشه خیلی واقعی بود حتی از خواب بیدار شدم اول دستمو دیدم خدارو شکر کردم خواب بودش😅 تعبیرش چیه؟