2777
2789
عنوان

سوال در مورد دهانه رحم

604 بازدید | 17 پست

سلام خانوما ، هفته ۳۸ ام ، جنین چرخیده سرش رو به پایینه ، درد و انقباض هم دارم فقط دهانه رحمم باز نشده هیچی .. از کی باز میشه دهانه رحم؟ نزدیکی و پیاده روی و پله پایین بالا و دوش هم میگیرم . فقط نمیدونم هنوز وقت برا باز شدن هست یا نه؟ کسی بوده مثل من تا الان باز نشده باشه ، دیرتر باز شه ولی زایمان طبیعی کنه ؟ بچه اولمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره باباتازه داری شروع میکنی به باز شدن کلا وقتی دردت شروع بشه دهانه رحمت شروع به باز شدن میکنه 

اینجوری نیست که از هفته ۳۸ باز بشه مثلا یک هفته۴ سانت باشه هفته بعدش ۸ سانت!!!

تا بزایی!!!😅😅😅 

وقتی دردت شروع بشه در طول چند ساعت کم کم دهانه رحمت باز میشه تا به۱۰ سانت برسه که دیگه زایمان میکنی💓💓

مثلا من از صبح کم‌کم دردام شروع میشه اول هر یکی دوساعت یکباره 

بعد میشه هر۴۵ دقیقه یکبار؛ بعد هر نیمساعت یکبارو همینجور فاصلش کم‌میشه تا زایمان ودر طول همین چند ساعت که درد داری کم کم دهانه رحمت باز میشه

مارو هم دعا کن♥️

سلام عزیزم 

تا ۴۱ هفته هم اگر هیچ مشکلی تو بارداری ندارید (فشار و دیابت و جنین با وزن بالا ) میتونید صبر کنید .

اگر اولین زایمان شما هست پروسه طولانی میشه تا ۴۱ میشه صبر کرد و بعد زایمان رو القا کرد .

فقط هر هفته باید ضربان و... چک بشه . نگران نباش 

سلام عزیزم  تا ۴۱ هفته هم اگر هیچ مشکلی تو بارداری ندارید (فشار و دیابت و جنین با وزن بالا ) م ...

درمورد باز شدن دهانه ی رحم هم موقع شروع درد هاتونه . 😄

از الان حرکات بچه کمتر میشه‌. شکمتون پایین تر میاد و فشار از قفسه ی سینه برداشته میشه (انگاژمان )

خب بعد باز شد؟

از الان شروع به خوردن شربت زعفران عسل بكنين 

هم باعث زايمان راحت ميشه هم افسردگي بعد زايمان رو از بين ميبره 

رو حركات بچه هم حساس باش هر ساعت حداقل چهار بار بايد حركت كنه 

حركتش كم شد به بيمارستان برو ازش نوار قلبي بگيرن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
از الان شروع به خوردن شربت زعفران عسل بكنين  هم باعث زايمان راحت ميشه هم افسردگي بعد زايمان رو ...

شربت زعفرون واسه وقتیه که تو راه بیمارستانه برای زایمان ،

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
خب بعد باز شد؟

بستری که شدم خودشون زایمان رو القا کردن.  کم کم باز شد. گیاهانی که باعث تحریک زایمان میشن استفاده نکن چون امکان داره جنین پی پی کنه. من هیچ محرکی نخوردم. ماه آخر شربت کاسنی و خاک شیر خوردم. بچه م فقط چشماش زردی داشت. زودی هم خوب شد.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ