2777
2789

سلام

من کتری ام جرم گرفته اونم زیاد هر جا رفتم پودر جرم گیر گیرم نیمد 

کتری ام خیلی سنگین شده و لوله اش داره میگیره دیگه 

بنظرتون چکار کنم؟

اگر هر تجربه یا راهکاری دارین بهم بگین لطفا🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توش میتونی سرکه بریزی بزار بجوشه بعد با یه چی بهش ضربه بزنی جدا میشه.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

سرکه ریختین؟

سرکه با آب بریزید بذارید یه ده دقیقه بجوشه

زیاد نذارید که سوراخ بشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سلام عزیزم ببر بیرون برات سرویس کنن 

کجا ببرم؟

مگه کتری هم سرویس میکنن برقی نیستا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

میگن خالی بزاری بدون اب رو شعله میترکن جدامیشن انجام ندادم من واسه مامانم اینارو با قاشق نیکندم 

ولی میگن ی پودری هس برای جرم گیری کتری 

من چای سازخودمون جرمش خیلی کمه رو توش یکم سرکه نیریزم با اب میجوشه جدامیشن

از آبلیمو فروشا تفاله لیمو بگیر بریز توش بجوشون یا سرکه بجوشون توش یا گوجه شکسته

سرکه  که نشد لیمو امتحان کردین شما؟ خوب بود

توش میتونی سرکه بریزی بزار بجوشه بعد با یه چی بهش ضربه بزنی جدا میشه.

سرکه ریختم بی فایده بود

پر آب کن یه کم آبلیمو بریز توش 

یا 

سرکه انگور

یا 

جوش شیرین

بزار حسابی بجوشه

وقتی خیلی جوشید یه دفعه چند لیوان آب سرد بریز روش 

شک وارد بشه 

مثل روز اول میشه 

من آبلیمو و جوش شیرینو توصیه میکنم فرقی نداره محلی یا کارخونه ای یه استکان بریز یا بیشتر

یه روش تجربه شده:

دقیقا نصف آب،نصف سرکه سفید بریز تو کتری،بذار ۵ دیقه بجوشه،بعد خاموش کن،بزار تا صبح بمونه،فرداش بشور👍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

سرکه ریختم بی فایده بود

جوهر نمک بزن پس

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
سرکه ریختین؟ سرکه با آب بریزید بذارید یه ده دقیقه بجوشه زیاد نذارید که سوراخ بشه.

اره ریختم یه ذره اش رفت فقط خیلی زیاده🥺