پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5985 عنوان ضرب المثل. 91 بازدید | 8 پست بچها بیاید ضرب المثل هایی بگین که عامیانه نیست،تا حالا کسی زیاد نشنیده. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا ) 1401/10/16 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5985 اول خودم میگم:جیگر جیگره دیگر دیگر.یا مثلا میگن؛طرف هفتا کَله کلاهکلاهه هفتا کور و عصایه هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
**_آبــــــنبـات_چــــــوبی_** عضویت: 1393/07/14 تعداد پست: 898 سلام عزیزم میشه ازت یه خواهش بکنم؟ میشه برای برآورده شدن حاجتم یک *صلوات* بفرستید 🌹🙏
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5985 سلام عزیزم میشه ازت یه خواهش بکنم؟ سلام گلم بفرمایید؛ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
marrriii عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1579 به مامانت مبگی برای من دعا کنه🙁❤مریمم امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5985 به مامانت مبگی برای من دعا کنه🙁❤مریمم چشم؛انشاءالله به حاجت دلت برسی.وهرچی خیر واصلاح هستش برات رقم بخوره،🤲🤲🤲 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
marrriii عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1579 چشم؛ انشاءالله به حاجت دلت برسی.وهرچی خیر واصلاح هستش برات رقم بخوره،🤲🤲🤲 ممنون❤ امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
**_آبــــــنبـات_چــــــوبی_** عضویت: 1393/07/14 تعداد پست: 898 چشم؛ انشاءالله به حاجت دلت برسی.وهرچی خیر واصلاح هستش برات رقم بخوره،🤲🤲🤲 درخواست دوستی دادم عزیزم میشه برای برآورده شدن حاجتم یک *صلوات* بفرستید 🌹🙏