2777
2789
عنوان

هدیه کتاب🥺❤️

136 بازدید | 13 پست

میخوام کتاب (یادت باشد) (زندگینامه شهید) رو هدیه بدم به یکی از استادم چی بنویسم اولش؟

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معمولا برای تولد هدیه میدم اولسس تاریخ رو مینویسم و بعد مینویسم آرزومند آرزوهات:اسم و فامیلم و بعد هم امضام

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
پس حرف دلتوبنویس تو یه جمله کوتاه مثلا تقدیم ب استادم که انسانیت وراه شهدا رو از او اموختم

نمیدونم به نظرت فقط کادو کنم چیزی ننویسم اشکالی نداره،

من معمولا برای تولد هدیه میدم اولسس تاریخ رو مینویسم و بعد مینویسم آرزومند آرزوهات:اسم و فامیلم و بع ...

قشنگه...خیلی...

ولی نه تولدشه و نه من باهاش صمیمیم زیاد، ولی عقایدش رو دوست دارم مذهبی و باحجاب و خوش رو

قشنگه...خیلی... ولی نه تولدشه و نه من باهاش صمیمیم زیاد، ولی عقایدش رو دوست دارم مذهبی و باحجاب و خ ...

منم یه بار به استاد زبانم که محجبه بود دقیقا همین کتاب یادت باشه و کتاب شهید آنیلی رو هدیه دادم فکر کنم اولش هیچی ننوشتم یا اگه نوشته باشم اسمم و تاریخ و امضا بوده که یادگاری بمونه... میتونی یه متن در مورد ارزش و مقام زن بنویسی و تهش بنویسی تقدیم با مهر و از اینجور چیزا

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)