2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کاملا معمولیه قدت

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
۱۶۳ ک دراز نیس اونا خیلی کوتاهن

سنش رو نگا.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
قدم ممکنه بازم رشد کنه؟🥲

پریود شدی؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

خواهرزاده من ۱۶۵ وزن ۵۴.از وقتی پریود شد زیاد قد نکشیده.بین۱۱تا۱۳ سالگی یهو قد کشید.کلاس هفتمه

دیدی این کوتاه قد ها برای خودشون خونشونو استاندار سازی میکنن!  منم دیدم با خونه ی معمولی واقعا نمیشه  ساخت!  دارم خونه میسازم و استاندارد سازی میکنم!   فکن من بقل گاز صفحه ای وای میستم میخام غذا درست کنم  تا زیر نافمه  تا غوز نکنم  با صندلی نزارم نشینم  نمیتونم   خیلی بده!  یا کابینت پایینی هارو  باید بشینم باز کنم!   برای اقایون برای  چند لجظه پای گاز وایسادن عیب نیس ولی برای زنی ک داعم میخاد  پای گازو کابینت باشه سخته!  حتی جاروبرقی رو بزرگترین حالتش کوتاهه برام