2777
2789

بی دلیل کنارم گزاشت

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

اگه یه روز ترکم کنه اونموقع بدترین ضربه رو میبینیم فعلا هیچی

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیشون جزومو گذاشته بود توییتر مسخره کرده بود🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ی جا بودیم بش گفتم بیا بریم خونه نیومد باهام بعد بهش تجاوز شد خانوادش بندال من شدن ک مقصرش تویی:/ 

من خطرو حس میکنم ولی اون احمق بود

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

بدترین ضربه وقت گذاشتن برای آدمایی بود که ارزششو نداشتن و فقط زمان بدبخیتیاشون یادم میوفتادن

و بدتر از همه اینه ک هنوزم آدم نشدم وقتی یکی میگه مشکل داره نمیتونم براش زمان نزارم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

صمیمی بود، و جالب تر از اون زمانی فهمیدم آدم کثیفیه که نقشه ریخته بود دوست رلش به من تجاوز کنه من با چشمام نقشه شو دیدم و خدا دوسم داشت که من زود فهمیدم چقدر براش ارزش قائل بودم از خواهرم اونور تر بودم یه مدت بدجور درد کشیدم ازین موضوع نمیبخشمش امیدوارم خدا ازش نگذره

تجاوز مگه کجا بودین

باغ بودیم 

با دوس پسرش بود 

بهش گفتم من میخام برم کار دارم پاشو بریم تنها نمون اینجا گفت نه من اعتماد دارم بهش و میخام پیشش بمونم 

تهشم پسره با ی رفیقا دیگش نابودش کردن🤦🏻‍♀️من میخاستم ببرمش خونه ولی وقتی منو ب دوس پسرش فروخت دیگه کمکی نمیتونستم بهش بکنم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

رفیقی که خیلی بهش اعتماد داشتم تو دانشگاه ، وقتی یه درسی رو باهم برداشته بودیم تو حذف و اضافه با یه استاد عالییی ، رفتیم سرکلاس و استاد حضور غیاب کرد اسم من تو لیست نبود رفتم به اموزش گفتم ، گفت خانم فلانی (همین دوست صمیمیم) گفته شما این کلاس رو نمیخواید و براتون حذف کرده 😶گفتم مگه هرکی به هرکیه اخه مگه میشه ،،،، بعدها فهمیدم اشنا داشته تو اموزش و برای اینکه من درسم ازش بهتر بود و نمیخواست با این استاده باشم بلکه نمره خوب بگیرم منو حذف کرده بود... منم اون ترم نتونستم اون درسو بردارم و چون پیش نیازم بود به مشکل خوردم ولی بعدش ترم بعد با یه استاد دیگه برداشتم و ۲٠ شدم ولی بعدها پرس و جوکردم دیدم خودش ۱۳ شده بود...

یعنی اووووووووووج بچه بازی تازه رفیق صمیمی هم بودیم بذون هیچ مشکلیییی

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻