2777
2789

خانوما من ۶ ماه میشه ازدواج کردم تو این مدت ما فقط بحث و دعوا داشتیم و شوهرم بد اخلاقه الان هم بحثمون شده و بمن میگه تا وقتی باتوام با هیشکی رفت و امد نمیکنم و از این حرفا منم خونه خودمم ولی دیگه بریدم هررزوم با گریه و تنهایی میگزره میخام طلاق بگیرم بنظرتون خونه رو ترک کنم یا همینجا اقدام کنم راهنماییم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مشاوره  دعواهاتون سر چیه

دخالت میکنن تو زندگیم خانوادش و رفیق بازه من مثل خدمتکارش هستم براش تو هیچ چیزی برام ارزش قائل نیست مثلا تو زندگی مشترکمون به تنهایی تصمیم میگیره به خانوادم بی احترامی میکنه و مدام تو بحث و دعوا از طلاق حرف میزنه

گلم اول ازدواج همه همینطورن..برو مشاور..سعی کن زندگیتو بسازی..روانشناسا میگن برای زندگی مشترک ۴سال باید جنگید..بعضیا هم میگن ۱سال..سعی کن درستش کنی..اما حواستو هم بده که باردار نشی..اگه همه تلاشتو کردی و فایده نداشت بعد به جدایی فکرکن

وای از صبح تا حالا فقط ۲ بار اومدم تاپیکا را ببینم و این دومین اقدام به طلاقه.اخه چرا.؟ چرا محبت ها کم شده، خیانت ها زیاد.؟؟؟؟کاش اونایی که آسیب های اجتماعی و خانواده را بررسی میکردند هر چند در جریانند اما بیان از نزدیک با مشکلات مردم آشنا بشن.واقعا تاسف انگیزه زندگی که با عشق شروع بشه با تلخی برای تمام عمر تموم بشه .بنی آدم اعضای یکدیگرند 

که در آفرینش زیک گوهرند.  چو عضوی به درد آورد روزگار.  دگر عضوها را نماند قرار

حسبی الله💚
دخالت میکنن تو زندگیم خانوادش و رفیق بازه من مثل خدمتکارش هستم براش تو هیچ چیزی برام ارزش قائل نیست ...

عزیزم قطعا بهترین تصمیم و گرفتی چون تغییر نخواهد کرد. شما برو دادگاه خانواده محل زندگیت بعد اونجا مشاور رایگان داره بهت توضیح میده چیکار کنی که به ضررت نشه

گلم اول ازدواج همه همینطورن..برو مشاور..سعی کن زندگیتو بسازی..روانشناسا میگن برای زندگی مشترک ۴سال ب ...

این چه حرفیه اتفاقا اول زندگی این همه بی احترامی ،مشخصه زندگی خوبی نخواهد شد چطوری زندگی و بسازه؟با اهانت؟با جنگ و دعوا‌؟با از دست رفتن عمر و جوانی و اعصاب؟؟؟؟؟

این چه حرفیه اتفاقا اول زندگی این همه بی احترامی ،مشخصه زندگی خوبی نخواهد شد چطوری زندگی و بسازه؟با ...

خب گلم دونفری که از دوتا خانواده متفاوت با دوتربیت و فرهنگ متفاوت بودن،اولش قطعا به مشکل میخورن..شما هرجابری حتی سرکار..اولش سخته..تا به محیط و شرایط وقوانین محیط کار عادت کنی..توی ازدواج هم همینه..اگه قرارباشه به خاطر تنش های اول ازدواج،جدایی به وجود بیاد که دیگه اکثر زوجها باید جدامیشدن..واگه قرارباشه همون اول با مشکلات اول ازدواج جدابشن خب ازدواج نکنن..با یکی دوست بشن..هروقت خسته شدن،برن سراغ یکی دیگه..ازدواج و قوانینش فرق میکنن..کسی که نمیتونه وایسه و بجنگه اصلا نباید ازدواج کنه

خب گلم دونفری که از دوتا خانواده متفاوت با دوتربیت و فرهنگ متفاوت بودن،اولش قطعا به مشکل میخورن..شما ...

دخالت میکنن تو زندگیم خانوادش و رفیق بازه من مثل خدمتکارش هستم براش تو هیچ چیزی برام ارزش قائل نیست مثلا تو زندگی مشترکمون به تنهایی تصمیم میگیره به خانوادم بی احترامی میکنه و مدام تو بحث و دعوا از طلاق حرف میزنه👆

شما این مطلب استارتر و خوندی و این حرف و میزنی؟کسی که این طور همین اول کاری بی احترامی میکنه و تحقیر اونم به خانواده،مثل خدمتکار باهاش رفتار میکنه اسمش اختلاف سلیقه است؟؟؟؟؟؟با یه همچین بی شخصیتی چند سال بسوزه و بسازه و بجنگه که شاید بخواد در آینده اندکی کمتر بی احترامی کنه؟؟؟؟؟؟شما حضری یه روز دخترت همچین رنجی و تحمل کنه؟؟؟؟همچین آدمی و همون اول باید گذاشتش کنار و از زندگی انداختش بیرون. کسی که فک کرده کنیز آورده و هر جوری بخواد رفتار میکنه. نزنید این حرفارو 

دخالت میکنن تو زندگیم خانوادش و رفیق بازه من مثل خدمتکارش هستم براش تو هیچ چیزی برام ارزش قائل نیست ...

اولا هیچ جای نظرم نگفتم اختلاف سلیقه،گفتم تفاوتهای فرهنگی وخانوادگی..ودیگه اینکه من دوست داشتم نظرمو به استارتر بگم که برگرفته از نظر روانشناساست..حیفه زندگیی که هنوز اول راهشه بخواد خراب بشه..این زندگی تشکیل شده،برای خراب کردنشم همیشه وقت هست..اما به نظرمن آدم اول سعی کنه مشکلات رو حل کنه..هر مشکلی راه حلی داره...آدم باید تمام راههارو بره..طلاق آخرین راهه..و یادتون نره طلاق مکروه ترین حلال خداست..

اولا هیچ جای نظرم نگفتم اختلاف سلیقه،گفتم تفاوتهای فرهنگی وخانوادگی..ودیگه اینکه من دوست داشتم نظرمو ...

بله هیچ کسی دوست نداره طلاق بگیره ولی آدم یه بار دنیا میاد کسی که به خودش اجازه میده تحقیر و اهانت کنه اسمش مشکل نیست ،اسمش بی شخصیتی بی فرهنگیه و قابل تغییر نیست.