2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهر دارن هم سیر میخورن ایا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 75 پست

ناهار گاهی باهم .شب ولی نه 

سبزی خوردن جدید بود ولی 😅

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد 

بو میده

حس ادمو میگیره😐🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

متاسفانه دوتامون دوست نداریم البته تو غذا میخوریم ولی سیر ترشی یا خام نه اصلا 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

من هر چیزی که باعث بشه دهنم و معده ام بو بگیره خودم نمیخورم ربطی به شوهرم نداره خوشم نمیاد هر جا میرم بگن راسو باز اومد 😂😂😂 چون خودم به بو بی نهایت حساسم

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

وا سبزی خوردن کہ خیلی خوبہ

من وقتی ابگوشت داریم دوس دارم پیاز بخورم ولی نمیخورم میگم ی وقت شوھرم بدش نیاد

وقتی فھمید دعوام کرد گفت وقتی دوس داری بخور نباید بخاطر من از خیلی چیزا بزنی

بخاطر ھمین وقتی ابگوشت داریم میرہ خودش میارہ میگہ بیا با ھم بخوریم خدایی خیلی درک میکنہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ

من عاااااااشق سیر هستم 

منتهی نمیتونم بخورم چون میرم سر کار و تو تاکسی افتضاح میشه ،،،،،

شوهرم حساس نیست ،،در بیشتر مواقع هم نمی‌فهمه اصلا 

ولی شوهرم بخوره وای دیوانه میشم ،،،،معده اش هم یه کم داغونه ،،،،وقتی پیازی ترشی چیزی میخوره ،،،همش هم میخواد لب بگیره ،،،،،،به حدی در اذیتم انگار تو جهنمم،،،چیزی هم بگم ناراحت میشه دعوا میندازه