2777
2789

من بدن سازی ک میرم الان دو جلسس  حین گرم کردن  درجا زدن طولانی ک میشه  طرف راست شکمم درد میگیره  و اگ خیلی ادامه بدم و بی توجه ب درد شم دردش بیشتر میشه و باید منتظر بشم  دردش رفع بشه و ب ورزش ادامه بدم شما هم این مسئله براتون پیش امده؟ 

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا. خب مربی ات رو عوض کن.نشد باشگاه ات رو عوض کن که آسیب نبینی. البته شاید از آب خوردن زیاد هم باش ...

کمتر ی ساعت  قبل ورزش خوراکی خوردم  

والا عوض کردمه مثلا باشگاه رو

کمتر ی ساعت  قبل ورزش خوراکی خوردم   والا عوض کردمه مثلا باشگاه رو

من مربی ام میگه یک تا دو ساعت قبل از ورزش غذا اینا نخوریم.چون شکم سنگین میشه.

شاید برای شما هم دلیلش همین باشه که خوراکی میخوری.

اره دارم اما پرسیدم گفت نمیدونم😐😐😐

مربیتو عوض کن🫠 بهت برنامه اصولی بده که درد نکشی 

این تفکر که باید ماهیچه هام و عضلاتم درد بگیره تا ساخته بشه و چربی هام از بین بره و نتیجه بگیرم. از پایه اشتباهه 🦦

تو ورزش اصولی نتجه گیری قطعیه دردی نداره عضلاتت حین تمرین و برنامه ریزی بر اساس شما شخصی سازی شده که بهتون اسیب نزنه 

الان دلتون درد میگیره فردا زانتون خالی میکنه 

پاتون میبنده نمیتونید تکون بخورید ... 

نکنید این کارا رو 

یه مربی درست پیدا کنین تروخدا خودتو زجر میدی فقط اینجوری...

این اولشه تازه ...

اصلا کسی که تازه میخواد بدنسازی شروع کنه جلسه دومشه نباید برنامه سخت داشته باشه اصلن .... فقط نرمش های خیلی اروم و کم ... 

اومده هوازی کار کنه بعدش بهت بگه بری رو دستگاه چند جلسه دیگه...... ای خدا 

لایکم نکنین🦦
مربیتو عوض کن🫠 بهت برنامه اصولی بده که درد نکشی  این تفکر که باید ماهیچه هام و عضلاتم درد بگی ...

والا حرفات همش درسته قبول دارم من خیلی وقت نیست باشگامو عوض کردمه   مربی هم اگ بخوام عوض کنم  میوفته روزایی ک نمیتونم برم  باشگاه موندم اصلا