2777
2789
ریاضی تو زندگی کاربرد نداره؟ واقعاً حرف خنده داری بود. تمام تکنولوژی که شما داری ازش استفاده می‌کن ...

بله درسته واقعا هم زندگی و دنیا بر پایه ریاضیات میچرخیده و میچرخه 

من همیشه خیلی دلم میگیره از بابت اینکه استعدادی توی ریاضیات ندارم و همش باید برم تحقیق و دنبال رشته ای بگردم که کاری به ریاضیات نداشته باشه

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
خدا نکنه عزیزم. بخدا نمیدونی چقدر زحمت میکشم برای فهمیدنشون. بارها یک سوال رو توضیح میدم براشون ولی ...

جسارت نباشه

ولی بارها همون توضیح رو تکرار میکننین

شیوه توضیح رو تغییر بدین

بعصا نیاز ب فن بیان و تسلط خود دبیر هم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارت نباشه ولی بارها همون توضیح رو تکرار میکننین شیوه توضیح رو تغییر بدین بعصا نیاز ب فن بیان ...

نه خب همون توضیح رو تکرار نمیکنم. چون از پایه ضعیفن مجبور میشم درسهای سال قبل رو مجدد یادآوری کنم که این مطلب براشون جا بیفته.

در حدی که بچه های زرنگ حوصلشون سر می‌ره اما خب تعداد بچه های قوی در حد ۵ نفر از ۲۸ نفر هست و بیشتر از پایه ضعیفن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
اتفاقا با حرفتون موافقم ریاضی فوق العاده اس من عاشق کدینگ و برنامه نویسی هستم و پایه و اساسش ال ...

توی کشور ما یه بدی وجود داره اینه ک تو مدرسه اگ کسی هوش ریاضیش بالاتر باشه اون برترع همیشه شاید یکی هوش موسیقیش خوب باشه یکی‌تو نقاشی استعداد داشته باشه ولی به اونا زیاد بها نمیدن

نمونه ی بارز یک معلم ریاضی 😐

نمونه بارز یک دانش آموز تنبل و پرمدعا

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
عزیزم دوره ی ویراستاری کجا گذروندی؟ میشه منم راهنمایی کنی؟

دانشگاه خودمون برگزار کرد مدرک جدا داد 

اما اگر توی اینستا بگردی صفحاتی هستن که هم دوره برگزار می‌کنن هم راهنمایی می‌کنن فکرکنم یکیشون اسمش (ویرویرایش) هست خیلی صفحه‌ی خوبیه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
طراحی لباس،الان رنگ کار مو هستم😂

عزیزم درخواست دوستی بدم می‌پذیری؟ چندتا پرسش دارم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
نه خب همون توضیح رو تکرار نمیکنم. چون از پایه ضعیفن مجبور میشم درسهای سال قبل رو مجدد یادآوری کنم که ...

متأسفانه این روال تا ابد ادامه داره 

پایه ضعیفه، چیزی نیس ک یکی دو سال گفته بشه 

هر سال داره گفته میشه توی تک تک مدارس کشور

سیکل معیوبیه ک توش هممون گیر افتادیم 

مدارس هیچ تفاوتی با تيمارستان نداره، نتیجه اش هویت بخشی ب افراده 

وقتی هویته ی بچه 7،8 ساله رو میگیری ک بریزی توی یه قالب و همه رو یه شکل کنی 

آخرش همه فکر میکنن ک

اووووکییییییی، هرکی توی ریاضی مهارت نداره احتمالا بدبخت ترین آدمی هست ک 😕 قراره زندگی جهنمیشو ادامه بده

ولش کنین خانم

مهم نیس

بچسبید ب همونایی ک ریاضیاتشون خوبه 

و اوکی هستن با قضیه 

بحث یکی دو سال نیس

بحث 12سال درس خوندن توی مدارسه