من اول پیاز داغ فراوان و سیر سرخ شده بهمراه نعنا و زرد لاله که یک گیاه خوشرنگ هست میریزم و سرخ میکنم زردچوبه فلفل سیاه و نمک میزنم حتما داخل اسم علاوه بر سبزی آش اسفناج جداگانه هم میریزم.اب مرغ یا گوشت همیشه توی فریزر دارم برای اش اونم میریزم
بعد حبوباتی که پختم رو با سبزی میریزم داخل مخلوط پیاز داغ و آب میریزم بهمراه آبگوشت یا مرغ و بعد به جوش افتادن که افتاد رشته رو میریزم
دلت نخواد همه عاشق اش هام هستند
برای اش ترشی هم قیصی و توت خشک و انجیر خشک رو با سرکه و عسل دونه ها میجوشونم و داخل اش میریزم.شکر نمیزنم.