2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیاین آش رشته

179 بازدید | 17 پست

میخوام برا 3نفر آش رشته درس کنم چی بریزم توش خوشمزه بشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

الان نخود و لوبیام گذاشتم تو زود پز تا بپزه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

من نعناع رو همون اول اول با پیاز سرخ میکنم بعد بقیه مواد رو میریزم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما فقط عشق اش رشته ایم ک خوردیم  

زردچوبه فراوون با پیازداغ یادت نره کدبانو

نوش جان

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دارم کشک میسابم🤣ولی بقیش بلد نیستم

یه کوچلو هم عدس بذار کنارش، پیاز داغ و نعنا داغ و کشک فراووون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان نخود و لوبیام گذاشتم تو زود پز تا بپزه

باید جدا بذاری

نخود دیرپزه

لوبیا زودپز

با هم جور نیستن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سبزی و پیاز و حبوبات و رشته و آب 

خب اول کدوم و اضافه کنم🤕

من اول پیاز داغ فراوان و سیر سرخ شده بهمراه نعنا و زرد لاله که یک گیاه خوشرنگ هست میریزم و سرخ میکنم زردچوبه فلفل سیاه و نمک میزنم حتما داخل اسم علاوه بر سبزی آش اسفناج جداگانه هم میریزم.اب مرغ یا گوشت همیشه توی فریزر دارم برای اش اونم میریزم

بعد حبوباتی که پختم رو با سبزی میریزم داخل مخلوط پیاز داغ و آب میریزم بهمراه آبگوشت یا مرغ و بعد به جوش افتادن که افتاد رشته رو میریزم

دلت نخواد همه عاشق اش هام هستند

برای اش ترشی هم قیصی و توت خشک و انجیر خشک رو با سرکه و عسل  دونه ها میجوشونم و داخل اش میریزم.شکر نمی‌زنم.

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
دارم کشک میسابم🤣ولی بقیش بلد نیستم

ااها اولین بارته؟ ببین حبوباتت که پخت سبزی که شستی خرد کردی بریز تا بپزه وقتی پخت رشته ات رو اضاف کن نمک و فلفل همون موقع ها اضافه کن بذار جا بیفته تا پیاز داغ و نعنا داغت آماده بشه کشکت هم که داری میسابی😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من اول پیاز داغ فراوان و سیر سرخ شده بهمراه نعنا و زرد لاله که یک گیاه خوشرنگ هست میریزم و سرخ میکنم ...

حبوبات هم لوبیا چیتی و قرمز ماش و عدس و نخود و کمی گندم میپزم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌