2777
2789

ببین این کلاسا بدرد نمیخ ره خواهرم یه جا ررفت کلی پول داد کلاهبردار بودن هی از تایم کلاس و تعداد جلسات کم کردن الکی بود هیچ جا بدون تجربه کاری بهت کار نمیدن برو یه جا کاراموزی بهتر از کلاسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این کلاسا بدرد نمیخ ره خواهرم یه جا ررفت کلی پول داد کلاهبردار بودن هی از تایم کلاس و تعداد جلس ...

چندین بار خواستم برم ثبتنام کنم نرفتم دلم نمیاد پول بدم و بعدش پشیمون شم کم پولی نیست برای من

اخه رشتم حسابداری نیست از طرفی هم اگهی هارو میبینم زیاد کار نیست حسابداری هم کارخانجات و شرکتهای بزرگ میخوان که اونم بدمسیره و من نمیرم

میخوام منشی بشم بعضی جاها میگن حسابداری هم بلد باشب اونم کم پیش میاد

کلا تردید دارم موندم

کاش زودتر یه کار خوب پیدا کنم 

چندین بار خواستم برم ثبتنام کنم نرفتم دلم نمیاد پول بدم و بعدش پشیمون شم کم پولی نیست برای من اخه ر ...

حسابداری بهتر از منشی گریه من یکی از فامیلام داره ماهی سی تومن درمیاره از صفر شروع کرد کاراموزی هر جوا شده برو سابقه و تجربه کسب کنی

چندین بار خواستم برم ثبتنام کنم نرفتم دلم نمیاد پول بدم و بعدش پشیمون شم کم پولی نیست برای من اخه ر ...

عزیزم من خودم رشته م حسابداری بود تودانشگاه که بعدش متاهل شدم ادامه ندادم اماخیلی پرس جوکردم اون زمان

اگع شهرای بزرگ مثل تهران هستی بله کارش زیاده اماشماییکه کارشناسی اون رشته رونداری انتظارنداشته باش بری حسابدارشرکت بشی (خوندم اون بالاگفتی میخای منشی بشی)کلامیگم برای حسابدارشدن توجاهای بزرگ کارشناس شومیگیرن

امابرای منشی شدن بایدنرم افزار یادبگیری حالابایدببینی توشهرشما کدوم نرم افزار بیشتر روبورسه همونویادبگیر وگرنه کارحسابداری برای منشی استفاده نمیشه