2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بین نوه هاش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حامله ک بودم ماه هشتم بارداریم اومد گفت من دلم میخواست بچت پسرباشه بعد دخترمو بوس کرد گفت تو عزیز ...

🧐😬 اللهم ارزقنا الشفا 

بگو امین

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

چی بگم 

من که زن داداشم با من حامله است انگار بچه‌اون امامزاده است دیشب بابام گفت بچه تو شبه پدرشوهرت میره شیرین میزنه 🥺🥺🥺به قدر ناراحت شدم که دیشب تا صبح گریه کردم البته پدرشوه ماز نظر بابام اینجوریه بیچاره هیچ مشکلی نداره بچه داداشم انگار امامزاده از الان نذرش میکنه میگه برکت اورد در واقعا ما باهم حامله بودیم این از خانواده خودم خانواده شوهرمفقط به نوه دختریشون اهمیت میدن اصلا حالی تو سال از ما نمی پرسن متنفرمازشون به چشم دیدم بین بچه برادرشوهرم و بچه های خواهرشوهرم فرق میذارن حتی جاریم گفت 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بیخیال بابا به دل نگیر خداتو شکر کن همسرت یا خودت ناخودآگاه فرق نمیذارید اوناهم زمان بگذره ورجه وورجه دومیو بینن براش میمیرن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

عزیزم خیلی حرکت بدی میدونم چقد ناراحتی و حقم داری مهم دوس داستن و محبت تو هیچوقت نزار دخترات بفهمن بینشون فرق هس بزار نی نی تم بزرگ بشه شیرین زبونی کنه خودشون میان سمتش

میدونم اگه بیان دیدنش مدام میچسبن ب دختر اولم و دختر دومم رو محل نمیدن و تیکه میندازن من چ جوابی بهش ...

انشالله که نیان اگه می خوان همچین رفتاری داشته باشن ولشون کن 

خودت و دخترات رو عشق به خاطر این چیزا خودت رو ناراحت نکن 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲