2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه رفته هنوز نیومده

2110 بازدید | 27 پست

سلام وقتتون در صورت خیانت مرد و ارتباطش با خانومای دیگه و ترک منزل به مدت دو هفته که خبری هم ازش نداشته باشیم و جواب همسرش رو هم نده زن میتونه برای مهریه اقدام کنه؟ درصورتی که زن درخواست مهریه کنه مرد میتونه تا ابد طلاقش نده؟ دو هفتس شوهرم رفته فقط یکی از اقوامش زنگ زد به مادرم گفت که شوهرم وکیل گرفته دنبال کاراشه نمیخواد برگرده خیانت کرده زبونشون هم دراز 

نمیدونم چیکار کنم میگن اگه درخواست مهریه هم بدی مهریه رو اگه هم بده میتونه اذیتت کنه طلاقت نده. کسی حقوق خونده؟ راهنماییم کنین دارم دیوونه میشم 

پول مهریه رو داره؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

شما حتی وقتی ک با آقا زندگی هم بکنید میتونید درخواست مهریه بدید 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدم تمکین ، خیانت و زنا ، چن تا مدرک جور کن که اموال زیاد داره و اینکه ثابت شه خیانت کرده پیامی چیزی بوده چاپ کن ببر دادگاه 

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
عدم تمکین ، خیانت و زنا ، چن تا مدرک جور کن که اموال زیاد داره و اینکه ثابت شه خیانت کرده پیامی چیزی ...

درخواست نفقه ام میتونی بکنی راست میگه ، پیاز داغشم زیاد کن بگو دست به زن داره

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

برو اس بده بگو برگرد خونه خیانتت و کردی پرو هم هستی... بزار بگه ن نمیام نمیخوام یا هرچی میشه مدرک ک خونه رو ترک کرده میزاری رو پروندت.... در خواست طلاقم نده اول درخواست مهریه بده بعد ک رفتی پیش قاضی درخواست توقیف اموالش و بده تایید شد تفقه و اجرت المثل بعد درخداست طلاق با مدرکی ک خونه نمیاد

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بگو از خونه رفته شبا میترسم چیزی نداریم بخورم وسایل بهداشتی تو خونه نیس، خیانت خرجی نمیده زنا با مدر ...

مدرکی ندارم فقط از طریق برنامه مای ایرانسل میبینم به دو تا زن اس میده متن پیام نیس فقط تاریخ ساعت هست که پیام رد بدل شده. پرینت خط هم برم بگیرم میگن انقد خیانت زیاد شده قاضی پرینت خط رو مدرک محسوب نمیکنه.