2777
2789
عنوان

با ادم معتاد چیکار کنیم؟؟؟

159 بازدید | 6 پست

پدربزرگم همیشه هی میگه پول بده از طرفیم هزار بار سر این موضوع خانوادم دعوام کردن میگن میخاد ترک کنه نباید بدی ولی ادمو تو رو درواسی میزاره یا دلم میسوزه براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌کمپ  یهویی خبر بدین بیان بالا سرش

فایده نداره. معتاد خودش نخواد ترک کنه خدا هم نمیتونه براش کاری کنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

چون باهاش زندگی نمیکنی دلت میسوزه گلم! ولی خب واقعا ناراحتی داره وقتی می بینی عزیزت داره جلوی چشمت ذره ذره آب میشه! ان شاءالله خدا به همشون کمک کنه تا از شر این بلای خانمان سوز راحت بشن

عضو گروه قرمز....... تاریخ شروع 1401/10/13....وزن اولیه 103.... وزن فعلی 103......هدف اول 90...... هدف دوم 75........ هدف سوم 65 و هدف نهایی 58....... برای رسیدن به هدف نهاییم برام دعا کنید، منم تلاش خودمو همه جوره میکنم