2777
2789

پیشونیم سه تا خط ریز افتاده

عمیق شن ینی زیباییام کامل میشه😑🤦‍♀️

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس بزن بوتاکس پیشونی ۲۲۰ تومنه عالیه فقط بگو زیاد نزنه که خیلی برق نیافته

۲۲۰؟ کجایی چقدر خوب میگیره من واسه پیشونیو کنار چشمم آخر همین ماه وقت گرفتم ۹۰۰ تومن

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
۲۲۰؟ کجایی چقدر خوب میگیره من واسه پیشونیو کنار چشمم آخر همین ماه وقت گرفتم ۹۰۰ تومن

والله شهر ما بوتاکس کل صورت مصپورت میشه هشتصد من برای بار اول زدم پنج ماه شده هنوز نرفته البته ماه دیگه میرم تمدید

والله شهر ما بوتاکس کل صورت مصپورت میشه هشتصد من برای بار اول زدم پنج ماه شده هنوز نرفته البته ماه د ...

خوش به حالتون 😤

والله شهر ما بوتاکس کل صورت مصپورت میشه هشتصد من برای بار اول زدم پنج ماه شده هنوز نرفته البته ماه د ...

کل صورت؟

بعد میتونی تکون بدی صورتتو؟

منم نزدیک ۴۰سال بشم میزنم

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

خخخخ فکر کنم کل سایت گفتم! گلم از مارک گیاهی آفرت ژل لاغری

ماسک گچی(لیفت و‌سفید کننده رفع جوش و‌چربی) کرم دور چشم 

کرم شب و تونر مو( ریزش چربی شوره رشد) نتیجه دیدیم

خودمم کراتین کارم و تراپیست مو و پوست هرچیو معرفی نمیکنم اما اینجا شمارشو نمیذارم هرکس خواست بیاد خصوصی حرف و حدیث نشه

نه بابا زوده هنوز واسه بوتاکس😂

چند سالته مگه؟ به سن نیست البته برای جلوگیری زودتر اقدام کنی بهتره وگرنه چروکا عمیقتر میشه از بین بردنشون سختره الان با یه بوتاکس ساده کارت راه میوفته عمیق شه باید کارای دیگه هم بکنی 

کل صورت؟ بعد میتونی تکون بدی صورتتو؟ منم نزدیک ۴۰سال بشم میزنم

منظور از کل صورت خطوط پیشونی خط اخم و خطوط پنجه کلاغی و خطوط روی بینی هست کلا پایین صورت نباید بوتاکس شه منم ۳۶ه سالمه تازه بار اول زدم البته این سری برای بار اول میخوام پیشونی رو بزنم