2777
2789
نه  فقط خط سی پایین افتاده گفتم شاید خرابه

انشالله که مثبته چن روزم صبر کن دوباره بزن

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمردرد او‌پادرد. تیر کشیدن تخمدان 

یکی از تخمدانات یا هر دو ؟

من چهار روز پیش لک دیدم سه چهار بار .. قهوه ای روشن بود ... دوروز هم ک لک میدیدم بی قرار و خسته بودم خیلی یعنی همش مثل مریض دراز کش بودم در این حد .. الآنم خو بی بی چک منفیه 

انشالله که مثبته چن روزم صبر کن دوباره بزن

نی نی سایت رو زیر و رو کردم تقریبا .. بی سابقه ست که کسی روز ۱۵ و ۱۶ بی بی چکش منفی بشه و بعداً باز مثبت بشه و یا برعکس .. هرچی بی بی چکشون شده بود همون بود دیگه ..عوض نشده بود بعدا .. من ک دیگه منتظر پری م

نی نی سایت رو زیر و رو کردم تقریبا .. بی سابقه ست که کسی روز ۱۵ و ۱۶ بی بی چکش منفی بشه و بعداً باز ...

ناراحت نباش عزیزم. هر چی خدا بخواد همون میشه و سریعتر طعم مادر بودنو میچشی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡