2777
2789
عنوان

خلاصه پوست شیر

12223 بازدید | 53 پست

داشتم تاپیکشو میخوندم ترکید،هرکی دیده فصل دوم تعریف کنه لطفا  قاتل کی بود چی بود،رضا چرا اون زنده رو عقد نمیکنه،چه بلایی سر ساحل اومده و....

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رضا که فکر کنم مریض هست تا الانم اونی که به دختره تجاوز کرد همون کامران تفتی رو گرفتنش بابای ساحل ...

خب مریض باشه چرا عقدش نمیکنه ؟

پس بابای ساحل قاتل شد؟

مامانش چی شد؟ بی‌پول‌ودرمانده شده بود

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
خب مریض باشه چرا عقدش نمیکنه ؟ پس بابای ساحل قاتل شد؟ مامانش چی شد؟ بی‌پول‌ودرمانده شده بود

میگم زن رضا هم مشکوکه یکم

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊
خب مریض باشه چرا عقدش نمیکنه ؟ پس بابای ساحل قاتل شد؟ مامانش چی شد؟ بی‌پول‌ودرمانده شده بود

نه مامانش تو خوابگاه خیاطی میکنه 

باباش کیلد باغ رو داد بهش گفت برو اونجا

رفت دید نریمان داره جریان دخترش رو تعریف میکنه هی به نعمیم گفت بزنش اونم با چکش زد تو سرش چندبار

وا خوب ببین چه کاریه😅

زدم دانلود کنم نتونستم،کنجکاو بودم وسط تاپیکش داشتم میخوندم ترکید