2777
2789
عنوان

دوست دورو😑😬

919 بازدید | 21 پست

اون روز نمره های امتحان ریاضی رو خوندن من بیست شدم دوستم ۱۹ و ۷۵ صدم خودم خیلی ذوق کردم نگا کردم دیدم دوستم داره میترکه اصلا اخلاقش فرق کرد کلا چهار تا دوستیم همشون ازم فرار کردن😐بعد میگن این نمره حق تو نبوده باید برگمونو با تو مقایسه کنیم منم گفتم برگمو نمیدم تا بسوزین من بدبخت که داشتم تا ساعت سه صبح درس میخوندم واقعا حقم نبوده؟!

فردا هم امتحان علوم داریم جزومون دست اونه هرچی زنگ میزنم جواب نمیده آخر پیامک داد من ندارمشون بهش گفتم برا ۲۵ صدم چیکارا که نمیکنی 

انقد تو کلاس برای ۲۵ صدم داد زد گلوش پاره شد 😂منم نشستم از حرکاتش خندیدم تا حرصش در بیاد دیشبم خواب میدیدم دارم میزنمش که در آخر  از مدرسه اخراجم کردن😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم برو درست بخون بسوزهههه

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

وایییی من چندروز پیش امتحان علوم داشتیم بعد از جلسه امتحان که اومدیم بیرون با ذوق گفتم من مطمئنم ۲۰ میشم یکی از دوستام گفت ماهم مثل تو هر روز میخوندیم معلومه که بیست میشدیم (از حسادتشه اخه خودشم نمره هاش همیشه ۱۹.۲۰ بعد ایندفعه خراب کرده بود) بقیه دخترا هم حرفشو تایید کردن منم گفتم مگه من جلوتونو گرفته بودم میخاستین بخونین🙄🙄

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
این مسخره بازیا چیه خدایی  فک کردین تهش چی میشه؟ چندسال دیگ یادتون میاد خجالت میکشین از این ح ...

وا اینارو به دوستای اسی باید بگی.. قشنگ معلومه حسادت میکنن. منم چون این اتفاق واسم افتاده درکش میکنم حس بدیه که با اینکه خودت تلاش کردی بهت بگن حقت نبوده نمره عالی بگیری 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
وایییی من چندروز پیش امتحان علوم داشتیم بعد از جلسه امتحان که اومدیم بیرون با ذوق گفتم من مطمئنم ۲۰ ...

دخترا خیییلی حسودن😂فک کن من اندامم خیلی خوبه بهم میگن شکم داری ۵۴ کیلوام   

وا اینارو به دوستای اسی باید بگی.. قشنگ معلومه حسادت میکنن. منم چون این اتفاق واسم افتاده درکش میکنم ...

میدونی چرا 

چون همیشه درس میخونم ولی برای اینکه از خودم تعریف نکنم میگم نخوندم اونا هم فک میکنن معلما کیلو کیلو نمره میدن بهم

دخترا خیییلی حسودن😂فک کن من اندامم خیلی خوبه بهم میگن شکم داری ۵۴ کیلوام  

🤣🤣 بخون که بقیه امتحانات هم ۲۰ بشی از حسادت بمیرن

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
وا اینارو به دوستای اسی باید بگی.. قشنگ معلومه حسادت میکنن. منم چون این اتفاق واسم افتاده درکش میکنم ...

من  منظورم هم بادوستاشه 

هم با خودشه ک اینقدر برای نمره حرص و جوش نخوره 

چون واقعا چندسال دیگ خیلی دلش میسوزه 

خودم تجربه شو دارم و حال این روزهاشو درک میکنم 

میدونی چرا  چون همیشه درس میخونم ولی برای اینکه از خودم تعریف نکنم میگم نخوندم اونا هم فک میکن ...

خب نگو اینجوری مگه مجبوری

اگه دختر عاقلی باشی کات میکنی باهاشون

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮