2777
2789
قبلا پارس.الان کوییک پلاس

وایییییییییی پارس رو حیف کردی😭😭😭😭😭مادران هستی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم مطمین از کجا بیارم.تو سایتا چن نفر پیشنهاد دادن میخام بدونم خطری داره یا نه

دوستم برای دخترش میخواست

اگه میخواین به هم معرفیتون کنم.

بنده خدا آدم کلاهبرداری نیست.

یه دوست دیگه م هم از دیوار خرید و الانم ماشینش زیر پاشه و قسط میده 

معمولا باید یه وکالتنامه ای چیزی فکر کنم بینتون باشه که هم شما که صاحب ماشین هستین یهو متضرر نشین هم خریدار چون هر طرف بخوان اذیت کنن متضرر میشن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
چون ماشین بناممه تا سند بخوره طول میکشه باهاش خلاف کنن پای من گیر نباشه

قسطیه؟ یه مشکل دیگه که میتونه پیش بیاد اینه که طرف قسطشو نده بعد یقه شما رو بگیرن. یا اینکه طرف قسطاشو بده ولی فروشنده نیاد به نام خریدار بزنه. هر دو طرف باید بینشون یه قرارداد محکم باشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اخه تا یه سال حق فروش نداریم.وکالتی و قولنامه ای باید فروخت

خودت بردار صد و سی میلیون سود می‌کنی، طلا نداری بفروشید اندازه صد و هشتاد میلیون؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
قسطیه؟ یه مشکل دیگه که میتونه پیش بیاد اینه که طرف قسطشو نده بعد یقه شما رو بگیرن. یا اینکه طرف قسطا ...

قسطی نیست کهههه

۲۹۰پولشه من نصفشو شاید بتونم جور کنم

مادری خواهری به برادری کسی ندارید باهم نصف نصف بخرید؟ بعداً بفروشید سودشو نصف کنید

کوییک معمولی نیس.پلاسه و اتوماتیک.نه همه خودشون تازه ماشین گرفتن.

آهان، میخوای بغروش دیگه حواله شو ،نترس خیلیا فروختن،به نمایشگاهها سر بزن

نه پول و کامل باید بدی

پس دیگه فقط خریدار باید بترسه چون فکر میکنم تو یه بازه زمانی حق فروش ندارید. البته دقیق نمیدونم.