2777
2789
عنوان

چرا من اصن خواستگار ندارم واقعا؟😂

1073 بازدید | 45 پست

سلام  من  قرار کنکور بدم و ۱۸ سالمه  هرچند فرهنگیان  پارسال مینوستم برم  قبول شدم ولی از دبیری  خیلی بدم میاد نرفتم   منتطر که روانشناسی تهران  قبول بشم انشالله   چند وقت پیش داشتیم با خواهر صحبت میکردیم میگفت چرا واقعا خواستگار نمیاد جدی حداقل نه برا اینکه ازدواج کنیم برا اینکه بگیم حداقل ما دوتا خواستگار داریم رد کردیم😂 از نطر قیافه و مخصوصا تیپم خیلی اوکیم آدم اجتماعی هم هستیم    حالا بنظرتون  من جدی راستمیگم  باید حتما تو سن ۱۸ باید خواستگار اومده باشه یا من خیلی حساس شدم و باید صبر کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بیام خواستگارت ردم میکنی پاشم بیام😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

نه بابا سنت کمه دخترم  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اگه بیام خواستگارت ردم میکنی پاشم بیام😂😂😂😂😂

🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
باید رو اعتماد بنفس و عزت نفست کار کنی عزیزم اول عاشق خودت باش واقعییییی بعد میبینی چطور ملت در خونه ...

اره شاید ولی شما تو سن ۱۸ خواستگار داشتین یا کمتر؟؟