2777
2789
عنوان

مهمونی عجیب

420 بازدید | 19 پست

هم کلاسیم باهام تماس گرفت و دعوتم کرد برم خونش و منم قبول کردم وقتی رفتم ( طبقه پایین مادرشوهرش میشینه ) مدام به بچم میگفت هیس هیس حرف نزن صداتو میشنون 

بعدم تا صدای در میومد ادا در میاورد که مثلا شاگرد خصوصی داره 

منم گفتم مگه با مهمون اومدن خونت مشکل دارن گفت نه مبخوام کلاس بزارم که کارم تو شاگرد گرفتن گرفته 

راستش بهم برخورد خیلی چون بچه دوساله رو که نمیشه ساکت کرد بعدم خودت دعوت کردی 

موقع خداحافظی هم داد میزد الکی که دخترتون اصلا جلسه امروزو خوب گوش نداده 

حالا بازم زنگ زده و دعوتم کرده چه کار کنم و چه جوابی بهش بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشخصه دروغ میگه نمیزارن مهمون دعوت کنه اگه رفتی بچتو نبر

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

بگو جلسه پیش که تدریس کردی فعلا داریم تمرین میکنیم واسه رفع اشکال مزاحم میشیم عقده ای😐

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خب مشخصه دروغ میگه نمیزارن مهمون دعوت کنه اگه رفتی بچتو نبر

منکه بچمو نمیتونم بزارم جایی اصلا شرایطشو ندارم وقای هم بهش میگم تو بیا گوش نمیده 

اول فکر کردم میخواد حرف بزنه خونه خودش راحت تره ولی یک ساعت تمام اون فقط میگفت هیس منم ساکت نشسته بودم

منکه بچمو نمیتونم بزارم جایی اصلا شرایطشو ندارم وقای هم بهش میگم تو بیا گوش نمیده  اول فکر کرد ...

تو چرا باید بازیچه اون بشی 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
منکه بچمو نمیتونم بزارم جایی اصلا شرایطشو ندارم وقای هم بهش میگم تو بیا گوش نمیده  اول فکر کرد ...

پس اگه تنها هم نمیتونی بری کلا نرو به قول خودت یه روز میفهمن دروغ میگه هم واسه تو بد میشه هم واسه اون

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡