2777
2789
عنوان

اگه بچه اولتون خیلی قشنگ باشه شبیه بچه های اروپایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 67 پست
دقیقا  یکی از عجیب ترین تاپیکایی بود که تا حالا دیدم اینکه ملاک فرزندآوری خشکلی باشه  ...

نه عزیزم ملاکم زیبایی نیست...مالی و توان خودم و شوهرم هم مد نظرم هست... فقط خواستم بپرسم اگه شما جای من بودین حاضر بودین سه تا داشته باشین؟ اگه همه چی فراهم باشه هم از نظر مالی هم جسمی و روانی

این چه حرفیه... یدونه بچه دارم خیلی خوشگله، 😍بوره

عزیزم به نظر شما بور خوشگله من خودم اصلا چشم رنگی میبینم حالم بد میشه.بعدم بچه که فقط ظاهرش نیست تربیتش امکانات تحصیلات کلی نیاز داره وگرنه مثل کارخونه تولید کنیدوکف کوچه یا خونه همسایه با هزار حسرت و مشکل احلاقی بزرگ بشه هنر نیست.تو این دوره زمونه دهک دهمم نهایت سه تا بچه ساپورت کنه.تربیت اخلاق اصالت انسانیت تحصیلات و.....اینارو معیار قرار بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم بور و چشم رنگیه... خیلی قشنگ...

خواهرزاده من اولی چشمای آبی موهای بور پوست سفید دومی سبزه مو مشکی البته هردو زیبان دختر خاله هامم همینطورین یه خواهر بور چشم رنگی یدونه مشکی و سبزه ولی سبزه خوشگلتره انقدر خواستگار داشت زودتر از اولی ازدواج کرد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه عزیزم ملاکم زیبایی نیست...مالی و توان خودم و شوهرم هم مد نظرم هست... فقط خواستم بپرسم اگه شما جای ...

من ک خودم ب نظرم یا یکی یا دوتا 

چون شرایط ثابت و پایداری نیست آینده هم مشخص نیست 

ب هرحال بچه ها هم دهه ب دهه پرتوقع تر میشن 

عکسشو بزار سریع بردار

فک میکنی مردم ب خاطر زشتی بچه هاشون سعی میکنن کمتر بچه داشته باشن؟! 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
عزیزم به نظر شما بور خوشگله من خودم اصلا چشم رنگی میبینم حالم بد میشه.بعدم بچه که فقط ظاهرش نیست ترب ...

خب مشکل مالی که ندارم...از نظر من نیست هر کس تا حالا دیدنش اینو گفته که چقدر خوشگله!! سوالم این بود اگه جای من بودین همه شرایط داشتین هم از نظر مالی و جسمی و روانی حاضر بودین چند تا بچه داشته باشین

من مطمئنم بچه دومی هم خیییلی قشنگ میشه به شوهرم میگم حیف ما نیست بچه هامون به این خوشگلی میشن فقط یک ...

وای عزیزم اینجوری نگو همش از خدا بخواه بچه هات سالم باشن 

یکی تو روستای مامانم اینا هم خودش خوشکل بوده هم خانومش هرجا میرفته میگفته ما بچه هامون چی میشن از بس خوشکلیم .الان ۴ تا بچه داره همشون بی نهایت خوشکلن ولی متاسفانه کر و لالن 

اصلا تو خانوادشون هم کرو لال نداشتن ولی بچه های این بنده خدا اینجوری شدن 

البته دور از جون شما 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

اروپایی اینقدر خوشگلم نیستن ولی دوست دارم اگه شرایط مالی درست بشه یه دختر دیگه داشته باشم بشن چهارتا 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
نه عزیزم ملاکم زیبایی نیست...مالی و توان خودم و شوهرم هم مد نظرم هست... فقط خواستم بپرسم اگه شما جای ...

اگه خودم و شوهرم اعصاب و حوصله و سواد تربیت و عشق به بچه زیاد  داشتیم اره 

یعنی اگر اینااوکی بودن حتی اگه بچه خشکل هم نبود بازم میخواستم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب مشکل مالی که ندارم...از نظر من نیست هر کس تا حالا دیدنش اینو گفته که چقدر خوشگله!! سوالم این بود ...

مرد بور اصلا خوشتیپ نیست مرد باید سبزه روشن باشه قد بلند چهار شونه چشم ابرو مشکی .قرار نیست که تا ابد بچه بمونه.بعدم من خودم زشت ترین بچه دیدم قربون صدقه رفتم بچه با بزرگ خیلی فرق داره

خب چون از نظر افراد مختلف زیبایی متفاوته!!!

آره من خودم بور بودن رو ملاک زیبایی نمیدونم چشم ابرو مشکی بیشتر دوست دارم ما تو خانوادمون دوتا نوه بور داریم دوتا مشکی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند