2777
2789
عنوان

اگه بچه اولتون خیلی قشنگ باشه شبیه بچه های اروپایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 67 پست
مرد بور اصلا خوشتیپ نیست مرد باید سبزه روشن باشه قد بلند چهار شونه چشم ابرو مشکی .قرار نیست که تا اب ...

خب زیبایی سلیقه اییه یکی رنگ پوست سبزه خوشش میاد یکی سفید. یکی هم سیاه... به قول شما بچه همه شکلیش قشنگه. همچنین برا پدر مادر خودش!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من خودم بور بودن رو ملاک زیبایی نمیدونم چشم ابرو مشکی بیشتر دوست دارم ما تو خانوادمون دوتا نوه ب ...

من خودمم چهره جنوب شرقی آسیا بیشتر دوس دارم شبیه کره ای ها... ولی خب منکر زیبایی بقیه نژاد ها نیستم.. چون تو هر نژادی خوشگل هست.!

من مطمئنم بچه دومی هم خیییلی قشنگ میشه به شوهرم میگم حیف ما نیست بچه هامون به این خوشگلی میشن فقط یک ...

همیشه فکر میکردم یک مااااادر آینده نگر تر از این حرف های سحطی باشه!!   🤣🤣🤣

نه اتفاقا هر چی بزرگ تر داره میشه قشنگ تر میشه... فک کنم بزرگ شه هر چی دختر دنبالش میوفتن 🤣🤣مثل سل ...

واع پسر منم اینجوریه ولی من زیاد اهمیت نمیدم ولی هرجای میرم همه نگاش میکنن مهم تربیت و اخلاق بچه است عزیزم 

زیبایی رو بیخیال از نظر من همه ای بچه کوچولوها زیبا و قشنگن

در مورد سوالت 

هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق میکنه 

الان اگه به اطرافت نگاه کنی خیلی کم میبینی خواهر برادرایی که خیلی شبیه هم باشند. 

ما خودمون خواهر برادرا، هرکدوم یه شکلی هستیم، 

سفید، سبزه، موی لخت، حالت دار🤗

بچه های خودمم، اولیم خیلی خوشگله، دومی با نمکه 

اصلا قابل پیش بینی نیست

در مورد سوالت  هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق میکنه  الان اگه به اطرافت نگاه کنی خیلی کم می ...

آره اینم حرفیه مرسی از راهنماییت والا بعضی ها یه حرفایی بهم زدن خداییش انگار چی پرسیدم... معلومه که ملاکم برا بچه دار شدو فقط زیبایی نیست... باید آدم شرایطش داشته باشه