2777
2789
عنوان

خز ترین و مضخرف ترین کادویی که گرفتید چی بوده😩🥺😂؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم ها یه خاطره سم هست تو فامیل ما واسه کادو

سه نفر از فامیلا میرن مغازه باهم کادو بگیرن یه وسیله انتخاب میکنن و یکیشون کلی چونه میزنه و ارزون میخرن. اون دو نفر بعد بیرون اومدن از مغازه میگن خوب حالا تو هم سهمت رو بده، اونهم خیلی با اقتدار میگه من سهمم رو چونه زدم و تخفیف گرفتم شما هم می خواستید از سهم خودتون چونه بزنید

مرد هستم   خانم ها دقت کنید اینقدر نگید «گلم»

خواهرشوهرم بعد دوسال ازدواج منو پاگشون کرد و بهم ۱۵۰ پول داد هدیه عروسیمون  ده تومنی و پنج تومنی ‌‌‌.......تازه منم به روش اوردم که  مجبور شد دعوتمون کنه و هدیه بده ‌‌‌‌‌‌.......یکی از دوستام برای اولین قرار دوتا لباس که معلوم نبود مال کی بوده و تنگ تنگم  بود بهم داد اصلا نمیدونستم چطور چهرمو جمع کنم ........

یه خاک برسرم بهم یه الستار صورتییییی تخیلی داد که خداشاهده اومدم پام کنم از کنارش پاره شد به خدا راست میگم ‌ اخه الستار صورتیییییب مناسب یه زن ۲۸ سالست ....... من رنگای شاد و جیغ خیلی میپوشماما از این صورتی باربی رنگا هست  از اونا وای خیلی تخیلی بود .......