واقعا کسیم که با همه خوب برخورد می کنم امت نمی دونم چرا خیلیا باهام مچ نمیشن و اونایی که باهام خوبن بعد یه مدت ازم متنفر میشن حتی خواهرم یا بقیه کسایی که نزدیکمن. واقعا همیشه سعی کردم با بقیه مهربون رفتار کنم همیشه پشت خواهرمم در مقابل بقیه اما اون هیچ وقت باهام خوب رفتار نمی کنه . شبای امتحان باهاش بیدار موندم درس خوندم که اونم بخونه اما امروز که گفتم پاشو بریم بیرون موقعی که حاضر بودم دعوا راه انداخت گفت نمیام منم تنهایی حال نمی کنم . یا مثلا بهش می گم برم تو اتاقش بخوایم نمی زاره چون تو اتاق خودم خیلی سر و صدا میاد . این حجم از تنفری که بقیه ازم دارن و تنهایی طبیعی ؟ حتی واسه معلم زبانمم اس ام اس دادم جوابم نداد با اینک ۳ زوزه گذشته یا زنگ زدم ریجکتم کرد. واقعا نمی فهمم جی کار کردم که بقیه باهام اینجورین . یسزیاشون هم با اینک در ظاهر خوبن باهام اما یسره بهم تیکه نی ندازن و تحقیرم می کنن . سوالی که هست اینه که چرا اخه من مگه چی کار کردم ؟😭😭😭😭😭😭
اره اما بالاخره گذشت ۳ روز طبیعی تیست . می خواستم زمان شروع ترم جدبد بدونم اما فکر نکنم دلش بخواد بر ...
عزیزم مشکلی از شما نیست اکثرا همینن بعدم دست اون نیست که بی دلیل نخاد شما بری کلاسش من قبلا رفتارم مث تو بود و خیلی شوخی میکردم اما شیرینی یچیز که زیاد باشه دلو میزنه شمام سعی کن از این به بعد بی تفاوت تر باشی نسبت به قبل
شاید زیادی شیرینی شیرین بودن زیاد باعث دلزدگی اطرافیان میشه
نه یه مدتی نیشه که از بقیه فاصله گرفتم گفتم شاید زمان درست کنه الانم بعد قرن ها به خواهرم گفتم پاشو بریم بیرون اما وقتی که حاضر بودم مسخره بازی درآورد و گفت نمیام