2777
2789

خواهرم چندسال از من کوچیکتره و به تازگی عروسی کرده یکسال هم تو دوران عقد بود الان سه ماه از عروسیش میگذره اما هفته ای دو شب خونه ما میمونن با همسرش پدر و مادرم مسئله ای ندارن اما من واقعا از این شرایط اذیت میشم چون مشابه شرایط قبل عروسیشه از طرفی من دختر بزرگ‌ترم و مجردم و واقعا از لحاظ روحی دغدغه های خودم و دارم سرگرم برنامه های خودمم اما با این حال تو این شرایط اذیت میشم خواهرم به شدت زود عصبانی میشه و حساسه نمیتونم مستقیم با خودش صحبت کنم درک نمیکنه تو چه شرایطیم میشه راه حلی بدین چطوری با پدر و مادرم راجب این شرایط صحبت کنم  که شرایط و تغییر بدن ؟

نفهمیدم مشکلت چیه

اما عین خواهر من نباش 

همیشه سعی داشت پای منو از خونه مامان ام اینا کوتاه کنه

الان جوری شده ماهی یک بارم نمیرم 

آدم ازدواج میکنه خونه امیدش اونجاس دوست داره بیاد پیشتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم مشکلت چیه اما عین خواهر من نباش  همیشه سعی داشت پای منو از خونه مامان ام اینا کوتاه ک ...

عزیزم من نمیخوام پای خواهرم و ببرم اما واقعا شرایطش مثل دوره نامزدیه واقعیتش کسی که مجرده شرایطش با کسی که متاهله فرق داره و اونایی که تجربه کردن میدونن اینو باید یه تعادلی داشته باشه اونم تو شرایطی که خودش متوجه میشه متفاوته با وجود مجرد بودن من 

منم مثل توام ولی خب انتظار داری پدرمادرت چیکار کنن؟ درو رو خواهرت ببندن؟

نه این انتظار و ندارم ولی انتظار دارم شرایط من و درک کنن این خیلی ناعادلانه اس یه نفر تحت فشار باشه به خاطر اینکه یه نفر آزاد باشه 

نه این انتظار و ندارم ولی انتظار دارم شرایط من و درک کنن این خیلی ناعادلانه اس یه نفر تحت فشار باشه ...

چیکارت میکنن دقیقا؟ مثلا میگن ظرفا رو بشور یاغدا اینا درست کن؟

لطفا تو تاپیکهای مهاجرت، ادامه تحصیل و لاغری تگم کن
عزیزم من نمیخوام پای خواهرم و ببرم اما واقعا شرایطش مثل دوره نامزدیه واقعیتش کسی که مجرده شرایطش با ...

چیش با تو فرق میکنه؟ اونم دختر اون خونه اس

به خدا عین کارا و حرفای خواهر من داری میکنی

نکن 

نکن

اونم دختر خونواده شماس

عزیزم چیکارش داری..تو سرگرم کارای خودت باش 

من کاریش ندارم ولی وقتی هفته ای دو شب اینجا میمونه حتی به جابه جایی اتاق منم برا آسایش بیشترم کار داره و اعتراض میکنه اذیت میشم 

من کاریش ندارم ولی وقتی هفته ای دو شب اینجا میمونه حتی به جابه جایی اتاق منم برا آسایش بیشترم کار دا ...

فکر کن ازدواج نکرده

شرایط خاصی نداری که درک کنن

اونم دختر اون جاست 

نصف مثل تو حق داره

جیش با تو فرق میکنه؟ اونم دختر اون خونه اس به خدا عین کارا و حرفای خواهر من داری میکنی نکن  ...

بله دختر این خونوداده اس اما بهتره شرایط خواهرش و درک کنه شما که متاهل هستین هیچ وقت حس یه دختر مجرد سی ساله رو که تماشاچی خواهر کوچیکترشه درک نمیکنین عزیزم 

بله دختر این خونوداده اس اما بهتره شرایط خواهرش و درک کنه شما که متاهل هستین هیچ وقت حس یه دختر ...

نه تو حساس شدی

منم هم سن توام

چیو مگه تماشا میکنید

شما یک خونواده این

یه دوماد به خانواده‌تون اضافه شده

مامان و خواهر من هم همین کار رو با من کردن

امیدم خونه بابام بود که برم اونجا آروم بشم اما کاری شد که دیکه نمیتونم برم

الان خواهرشوهرام هرروز خونه مادرشون هستن و من باید بشینم تنها توی خونم