2777
2789
عنوان

خیانت کرده امشبم گفت نمیام

274 بازدید | 10 پست

حالم خوب نیست بهم خیانت کرد چند وقت پیش مچش رو گرفتم ازم فرصت خواست دیگه قرار بود اصلا با رفیقاش نره بیرون 

بعد از این مدت دوباره امشب تکرار کرد 

به بابام زنگ زدم گفتم وسایلمو آماده کردم میام و دیگه بر نمی گردم میگه بمون بخاطر بچه هات باهاش خودم صحبت میکنم 😭😭😭😭

بگین چ‌کار کنم خیلی حالم بده 

برو  کسی که خیانت میکنه علاقه ای نداره به زندگیشون و باید پذیرفت اینکه مریضن اینکه مرض گرفتشو ...

دفعه اول که فهمیدم رفتم اومد پیش خانوادم معذرت خواهی کرد  اوناهم بهم گفتن برگرد 

کجا برم الان شاغلم نیستم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه اول که فهمیدم رفتم اومد پیش خانوادم معذرت خواهی اوناهم بهم گفتن برگرد  کجا برم الان شاغلم ...

فداتشم 😥

قوی باش 

به نظرم سعی کن تو یه رشته یا کاری کاربلد شی و کم کم مشغول شی اول خودتو اماده کن بعد چه الان چه ۵ سال دیگه جدا شو البته اگر ادم شد بمون 

به امید که تو دلم نور بیاد:
فداتشم 😥 قوی باش  به نظرم سعی کن تو یه رشته یا کاری کاربلد شی و کم کم مشغول شی اول خودتو اما ...

خدا نکنه عزیزم

بخدا حتی بفهمم یه روز از عمرم باقیه جدا میشم ولی الان شرایطتو ندارم چرا باید بسوزم و بسازم 😭😭

ببین قرار نیست کسی از بیرون بیاد و نجاتت بده  یا برو پیش خانوادت و با بعدش کنار بیا یا به فکر ...

بفکر کار و مستقل شدنم 

الان چنان ذهنم درگیر که نمی دونم از کجا شروع کنم 

من تمام دردارو کشیدم 

من با همچیش ساختم 

نمی دونم چرا خیانت کرد 😔