2777
2789

از یکسال پیش که با مامانم از هم طلاق گرفتند خبری ازش نیست،حتی با داداشم حرف میزنه اما من نه،قبلشم که جدا از هم زندگی میکردن و من کل زندگیم هیچوقت مامان بابامو کنار هم ندیدم بازم ازم سراغ نمیگرفت،شاید سه سال یکبار اینطوری ها...به نظرتون این پدر منو دوست نداره؟

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...
تو حالش رو میپرسی بهش سر میزنی ؟

یک وقت هایی خیلی به ندرت تلفن میزد در حد احوال پرسی حرف میزدیم،اما من بی مهریش رو میبینم دوست ندارم باهاش ارتباط برقرار کنم،نفقه هم نمیده رفتم ازش شکایت کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره عزیزم شاید ایشونم فکر میکنه شما دوسش نداری بهت نزدیک نمیشن.

من رو مامانم خیلی حساس بودم همیشه بخاطر مامانم با بابام بحث میکردم بخاطر همین هروقت بابام با مامانم قهر میکرد به منم محل زیاد نمیداد الهی فداش بشم دیگه بابام نیست که دور اون اداهاش برم🥺

قدرشونو بدون خودت نزدیک شو به پدرت بزار بفهمه که ایشونم اندازه مادرت دوست داری

داره عزیزم شاید ایشونم فکر میکنه شما دوسش نداری بهت نزدیک نمیشن. من رو مامانم خیلی حساس بودم همیشه ...

مریض شد ؟؟پدر خیلی عزیزه خیلی زیاد برای من که مهمترین  و عزیزترین آدم زندگیمه اما خوب واقعیت اینه که پدرهای بد هم زیاد داریم خدا پدرتو بیامرزه 🥺

داره عزیزم شاید ایشونم فکر میکنه شما دوسش نداری بهت نزدیک نمیشن. من رو مامانم خیلی حساس بودم همیشه ...

موضوع اینه که مامانم نمیذاره باهاش ارتباط بگیرم و خودمم این اداهاشو میبینم علاقه ای ندارم به ارتباط گرفتن باهاش...تو روزای سختیم نبود و منطقم اینه که بهتره الانم نباشه...والا خواهر از والدین شانس نیووردیم

وضعش خوبه ؟؟طلاق گرفته به هم ریخته 

نه همچینم بهم نریخته چون چیز جدیدی نیست از وقتی مامانم باردار شد سر من رابطه شون بهم خورد،ولی وضع مالیش خوبه و داراست 

یک وقت هایی خیلی به ندرت تلفن میزد در حد احوال پرسی حرف میزدیم،اما من بی مهریش رو میبینم دوست ندارم ...

😐😐😐😐شکایت کردی 

بعد انتظار داری نامه فدایت شوم برات بفرسته ؟

والا من بابام همش خونست ،انقد دیگه  صمیمی نیستیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
😐😐😐😐شکایت کردی  بعد انتظار داری نامه فدایت شوم برات بفرسته ؟ والا من بابام همش خونست ،انق ...

خب قبل از شکایتمم همچین گل و بلبل نبود،بعدم من یه دختر جوونم خرجمو از کجا بیارم با مادر مریض مرد به گندگی حاضر نیست به دخترش پول بده درحالی که وظیفشه

مریض شد ؟؟پدر خیلی عزیزه خیلی زیاد برای من که مهمترین  و عزیزترین آدم زندگیمه اما خوب واقعیت ای ...

ممنونم عزیزم پدرم فقط فشار داشتن بیمارستان بستری شد فرداش رفتن تو کما و ایست قلبی کلا یک روز بستری شدن😔بله قبول دارم والدین بی عاطفه هم کم نیست متاسفانه

موضوع اینه که مامانم نمیذاره باهاش ارتباط بگیرم و خودمم این اداهاشو میبینم علاقه ای ندارم به ارتباط ...

مامانتون اشتباه میکنه بلاخره پدرتونم حق دارن بچشو ببینه مطمئن باش دوستت داره حالا گه گاهی سعی کن حالشونو بپرسی یا پیامی بدی حتی شده واسه دل خودت.شماهم حق داری انقدر که این مشکلاتو دیدی کم اوردی و دنبال ارامشی.

مطمئنن خودت یه مادر خیلی خوب میشی

مامانتون اشتباه میکنه بلاخره پدرتونم حق دارن بچشو ببینه مطمئن باش دوستت داره حالا گه گاهی سعی کن حال ...

عزیزززززمممم مرررسییی🥺😍❤️

خب قبل از شکایتمم همچین گل و بلبل نبود،بعدم من یه دختر جوونم خرجمو از کجا بیارم با مادر مریض مرد به ...

برو به فکر استقلال باش چون با خانوادت نیستی ،فکر میکنی همه خانواده ها خیلی خوبن....

منم بهم نمیدن😐مامانم میگه بیا پیشم سر کار تا پول باشگاهت رو بدم ، در صورتی که برای غریبه کار کنم بنفعمه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂