سلام بچه ها یه ماهه بخاطر بالا رفتن از پله زیاد زانوهام داغون شده آرتروز گرفتم الآنم التهاب کشکک گرفتم دکتر دارو داد و ورزش و آب درمانی نوشته ،خیلی ترسیدم و خیلی درد دارم ،لطفا کسی تجربه ای داره بگه بهم ،با اینا خوب میشم؟ ۳۵ سالمه تو اوج جوونی اونقد غصه میخورم اینطوری شدم تورو خدا بیاین امید بدین که شما با ورزش خوب شدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۷۰ کیلو هستم باید بیارم رو ۶۰ ولی سخته خدا کمکم کنه
دقیقا من از بیست سالگی شروع شد دیسک کمر کمبود لعاب سر زانو و اندازه یه پرتقال کنار زانوم ورم میکرد. وحشتناک درد داشتم قفل میشد پاهام. یه دوره قرص دارو مصرف کردم. و بعد رفتم باشگاه وزنم پایین اومد و الان نه تنها درد ندارم حتی تقویت شدن عضلات کمر و عضلات پا. وزن خیلی مهمه حتما سعی کن پایین بیای. من الان 4کیلو زیر قدم هستم. 66کیلو به قد 170
نذر کردم که خوب بشم 😭 من وزنم ۷۰ قدم ۱۵۹ یعنی باید ۱۰ کیلو کم کنم حداقل ،از نگرانی آینده دارم میمیرم که نتونم از پله برم نتونم راه برم یا بدوم نتونم از بچه کوچیکم مواظبت کنم ،الان مامانم کارای خونمو انجام میده دارم دق میکنم یعنی خوب میشم با ورزش و آب درمانی و لاغر شدن؟ به شدت نیاز به دلداری و همدردی دارم مغزم داره منفجر میشه از فکر و خیال میترسم تا آخر عمرم درد میکشم ؟