2777
2789
عنوان

زانو درد شدید

57003 بازدید | 123 پست

سلام بچه ها یه ماهه بخاطر بالا رفتن از پله زیاد زانوهام داغون شده آرتروز گرفتم الآنم  التهاب کشکک گرفتم دکتر دارو داد و ورزش و آب درمانی نوشته  ،خیلی ترسیدم و خیلی درد دارم ،لطفا کسی تجربه ای داره بگه بهم ،با اینا خوب میشم؟ ۳۵ سالمه تو اوج جوونی اونقد غصه میخورم اینطوری شدم تورو خدا بیاین امید بدین که شما با ورزش خوب شدین

من ۲۳ سالمه از نوجوانی زانو درد دارم

رفتم دکتر گفت ساییدگی غضروف زانو داری و باید دارو مصرف کنی

ویتامین دی کلسیم و اینا

تا مصرفم تموم میشه دوباره دردش شروع میشه🥲

با ۲۳ سال سن

هم واریس دارم هم زانو درد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبی هست ،؟  منم از درد زانو دارم میمیرم  چه جور وقت بگیرم

من تعریفشو شنیدم دیشب ویزیت شدم ،دکتریه راستشو میگه اصلن امید نمی‌ده منو ترسوند گفت باید بسازی باهاش با ورزشو و مراعات تا ۲۰ سال دیگه بیای تعویض مفصل زانو کنی از دیشب دارم گریه میکنم 

وزنت پایین بیار دارو هاتم مصرف کن .ورزشم خوبه من الان خیلی خوبتر شدم. سنمم خیلی پایینتر بود

چه ورزشی می‌کنی عزیزم؟

این دکتره گفت تکیه بده دیوار پاتو ۱۰ ثانیه بیار بالا بزار بعد اون پات ،۱۰ بار انجام بده ،۳ تا ست ۱۰ تایی

من ۲۳ سالمه از نوجوانی زانو درد دارم رفتم دکتر گفت ساییدگی غضروف زانو داری و باید دارو مصرف کنی وی ...

باز خدارو شکر با دارو خوب میشی حاضرم تا آخر عمر کلسیم ویتامین دی بخورم ولی درد نداشته باشم 

۷۰ کیلو هستم باید بیارم رو ۶۰ ولی سخته خدا کمکم کنه  

دقیقا من از بیست سالگی شروع شد دیسک کمر کمبود لعاب سر زانو و اندازه یه پرتقال کنار زانوم ورم میکرد. وحشتناک درد داشتم قفل میشد پاهام. یه دوره قرص دارو مصرف کردم. و بعد رفتم باشگاه وزنم پایین اومد و الان نه تنها درد ندارم حتی تقویت شدن عضلات کمر و عضلات پا. وزن خیلی مهمه حتما سعی کن پایین بیای. من الان 4کیلو زیر قدم هستم. 66کیلو به قد 170

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

چه ورزشی می‌کنی عزیزم؟ این دکتره گفت تکیه بده دیوار پاتو ۱۰ ثانیه بیار بالا بزار بعد اون پات ،۱۰ ...

من ورزش خاصی برا زانو انجام ندادم. با ایروبیک شروع کردم و بدنسازی الان کار میکنم 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

نذر کردم که خوب بشم 😭 من وزنم ۷۰ قدم ۱۵۹ یعنی باید ۱۰ کیلو کم کنم حداقل ،از نگرانی آینده دارم میمیرم که نتونم از پله برم نتونم راه برم یا بدوم نتونم از بچه کوچیکم مواظبت کنم ،الان مامانم کارای خونمو انجام میده دارم دق میکنم یعنی خوب میشم با ورزش و آب درمانی و لاغر شدن؟ به شدت نیاز به دلداری و همدردی دارم مغزم داره منفجر میشه از فکر و خیال میترسم تا آخر عمرم درد میکشم ؟ 

بچه ها بیاین بگین تا آخر عمر قرار نیست درد بکشم 

عزیزم  ...نگران نباش من یه کلینیک ارتوپدی خوب میشناسم کارشون خیلی خوبه ...البته تو تهران هست ....کلینیک سینوهه ..

تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

سینوهه خیلی خوب منم مامانمو میبردم البته در کنار فیزیوتراپی براش اوزون هم تزریق کردن

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/