سلام من 21سالمه دانشجوعم یکی از اقوام دور برای پسرش از من خواستگاری کرده هیچ کدوممون همدیگرو ندیدیم خونه ماشین داره شغلشم ازاده. تنها مشکل من سن ایشون هست ک یک سال از من بزرگترن😐 بنظرتون سن ایشون واسه ازدواج کم نیس?
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خونه و ماشین داره،میگین خانواده خوبی ۶ستن،پس برای آشنایی یک قدم جلو بزارید
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
یه روانشناس میگفت برای دخترا از 18 سالگی به بعد و پسران 22سالگی مناسبه باید ببینی از نظر عقلی در چه سطحی هستین من این سنی زیاد دیدم که ازدواج کردن و خداروشکر زندگی خوبی دارن یه مثالشم خواهر خودم
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
سن؟سنش مهم نیست،زنداداش من ۲ سال از داداشم بزرگتره،الانم دارن زندگی میکنن دوتا بچه دارن،توی همه زندگی ها قهر و آشتی هست،خداییش عروس خوبیم هست
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یه روانشناس میگفت برای دخترا از 18 سالگی به بعد و پسران 22سالگی مناسبه باید ببینی از نظر عقلی در چه ...
سن از نظر شخص خودم از یک جایی به بعد فقط یک عدده،من یکی از اقوام نزدیک هست که ۳۶ سالشه اما مثل نوجوان خام رفتار میکنه،اما همسر من مثل یک فرد بالغ بود از اول
سن از نظر شخص خودم از یک جایی به بعد فقط یک عدده،من یکی از اقوام نزدیک هست که ۳۶ سالشه اما مثل نوجوا ...
سن عقلی که طبیعتا مهم تره ولی خب معمولا ادما تا یه سنی خامیای مشترکی رو دارن که بر اساس همون براورد یه سنی تعیین میشه برای حداقلش