2777
2789
عنوان

امشب بدجور دلم گرفته

242 بازدید | 9 پست

امشب دیگه بدجور دلم گرفته . خستم از خدایی که این زندگی رو برام ساخته از بچگی تا یادم میاد فقط من بودم که داشتم درد میکشیدم . منو خانوادم . فقط من بودم که از بدنیا اومدنم هنجار داشتم تا الان . از خدا خستم همش تو کارام گره میندازه . دخترایی که همسن من بودن تو فامیل و هزار جور اشتباه که نمیتونم اسمشو میارم میکردن دو سه ساله سر خونه زندگی شونن اونوقت هنوز کسی ازم میپرسه تو چرا ازدواج نمیکنی جوابی ندارم بدم چون کسیو ندارم هیچ کس منو نمیخواد . من خبلی افتضاحم . از خودم بدم میاد خبلی از خدا خواستم کمکم کنه ازدواج کنم . یکی تو این دنیا منو بخواد و دوستم داشته باشه . دلمو بعد از این همه سال شاد کنه .اما هیچی فقط گره پشت گره . خدایا دیگه ناامیدم ازت.به بخت و اقبال خودمم نگاه میکنم دیگه ترسیده شدم که ازدواج کنم اینقدر بد اقبال بودمو هستم که میترسم تو اینم بد بیارم خدایا منو بکش . خسته شدم ازین دنیات

برام دعا میکنی سریعتر با یه ادم خوب ازدواج کنم😔

هممون تو زندگی خیلی سختی کشیدیم اما باور کن بعضی وقتا ازدواج کردن با هر ادمی فقط برای فرار از تنهایی ادم تنهاتر میکنه خواهش میکنم باور کن که تصوراتت تو زندگیت منعکس میشه پس همیشه یه زندگی عالی تصور کن از خدا هیچی زورکی نخواه بگو به وقتش و با بهترین حالتش درست ترین ادم تو زندگیم قراربده

بیکاااز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واقعا هیچوقت دنبال پر کردن تنهاییتون وارد رابطه نشید چون اشتباه ترین ادما وارد زندگیتون میشه و مشکلاتتون بیشتر میشه همیشه سعی کنید با وجود همه مسائلی که دور برمون هس ورزش کنید منفی فک نکنید بخودتون توجه کنید تا سالمترین و بهترین ادما وارد زندگیتون بشن

بیکاااز...

من بهم ثابت شده هرچقدر زوم کنم رو یه چیزی که میخام حالا پول باشه یا عشق بیشتر ازم فرار میکنه،رها میکنم تا موقع مناسبش خودش اتفاق بیوفته و فکر نکن این رها کردن برام اسون بوده،نه.انشالا به زودی برای شما هم آدم مناسب و باز شدن گره های زندگیت اتفاق میوفته