شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 😑😑😑
میخام اعتراف کنم 🤦♀️
من هروقت با شوهرم بحثم میشد تو سایت میگفتم ک شوهرم فلانه و منو کتک میزنه و بی محلی میکنه و من خوبم.. اما اما اما
منطقی ک فکر میکنم ب این پی میبرم ک
این حرفا رو من فقط اون لحظه عصبانیتم و برای خالی کردن خودم میزنم یجورایی برای اینکه شما هم با من همدست شین و اونو ب رگبار فوش ببندین تا جیگرم خنک شه..
اما حقیقت اینه ک من خیلی لجبازم خیلی بدبینم خیییلی زود عصبی میشم و شوهر بیچارمو هم عصبی میکنم تحقیر میکنم اونم وختی میبینه من مقصرم کار ب دعوا و کتک کاری میکشه قهرهای طولانی ک دلیلشم اینه ک من آرامش شوهرمو ازش گرفتم با بدبینی و محدودیتم.. اونم ترجیح میده قهر باشیم
همین شکاک بودنم خیلی رو قهر و دعواهامون تاثیر داشته
خواستم بگم ک خانم گل! پس اگ شما هم فک میکنی مقصری بهتره ب خودت بیای و منطقی تر ب زندگی نگاه کنی! شک الکی زندگی رو تباه میکنه ی کم خوشبین باشیم.. باور داشته باشیم همسرامونو...
زندگی کوتاهه قدر همو بدونیم و روزایی رو ک میتونیم خوب و شاد بگذرونیم، با دعوا و قهر خراب نکنیم..
همسر من خیلی دوسم داره، خیلی صادقه هیچی برام کم نمیزاره محدودم نمیکنه خیییلی بهم اعتماد داره
فقط نمیدونم چرا یهو کور میشم و اینهمه خوبیاشو نمیبینم..
اینم بگم ک واقعا تاپیکهای خیانت نی نی سایت خیلی منو شکاک کرده و واقعا انرژی منفی میگیرم بخودم قول دادم هیچوقت اینجور تاپبکها نرم..
🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱