2777
2789
عنوان

ی تاپیک مثبت🦋🌿🌱بفرمایین تو..

190 بازدید | 8 پست

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 😑😑😑

میخام اعتراف کنم 🤦‍♀️

من هروقت با شوهرم بحثم میشد تو سایت میگفتم ک شوهرم فلانه و منو کتک میزنه و بی محلی میکنه و من خوبم.. اما اما اما 

منطقی ک فکر میکنم ب این پی میبرم ک

این حرفا رو من فقط اون لحظه عصبانیتم و برای خالی کردن خودم میزنم یجورایی برای اینکه شما هم با من همدست شین و اونو ب رگبار فوش ببندین تا جیگرم خنک شه..

اما حقیقت اینه ک من خیلی لجبازم خیلی بدبینم خیییلی زود عصبی میشم و شوهر بیچارمو هم عصبی میکنم تحقیر میکنم اونم وختی میبینه من مقصرم کار ب دعوا و کتک کاری میکشه قهرهای طولانی ک دلیلشم اینه ک من آرامش شوهرمو ازش گرفتم با بدبینی و محدودیتم.. اونم ترجیح میده قهر باشیم 

همین شکاک بودنم خیلی رو قهر و دعواهامون تاثیر داشته 

خواستم بگم ک خانم گل! پس اگ شما هم فک میکنی مقصری بهتره ب خودت بیای و منطقی تر ب زندگی نگاه کنی! شک الکی زندگی رو تباه میکنه ی کم خوشبین باشیم..  باور داشته باشیم همسرامونو... 

زندگی کوتاهه قدر همو بدونیم و روزایی رو ک میتونیم خوب و شاد بگذرونیم، با دعوا و قهر خراب نکنیم.. 

همسر من خیلی دوسم داره، خیلی صادقه هیچی برام کم نمیزاره محدودم نمیکنه خیییلی بهم اعتماد داره 

فقط نمیدونم چرا یهو کور میشم و اینهمه خوبیاشو نمیبینم.. 

اینم بگم ک واقعا تاپیکهای خیانت نی نی سایت خیلی منو شکاک کرده و واقعا انرژی منفی میگیرم بخودم قول دادم هیچوقت اینجور تاپبکها نرم.. 

🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تاپیک و خانوما ی مجرد باید بینن 

چنتا خانوم  تو اینجا  به شوهرشون شک کردن 

چنتا آدم مجرد دید منفی نسبت به اذدواج پیدا کردن اون هم به خاطر عصبانیت لحظه ای شما  

به نظرم همه اینا تاوان داره 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
این تاپیک و خانوما ی مجرد باید بینن  چنتا خانوم  تو اینجا  به شوهرشون شک کردن  ...

حرفم کلی بود به همه خانمهای سایت

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

ی چیز. بگم استارتر من از وقتی اومدم تو نینی سایت 80 درصد منفی شدم و بد.   نمیدونم چکار کنم مثبت بشم    خیلی همه چی توی روحیم تاثیر داره خیلی زیاد 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید