2777
2789
عنوان

بیاید نه زایمانم اگ چندشتون میشه نیاین +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 34 پست

وااای طبیعی زایمان کردی درد نداشت؟؟؟ 

چون عهده نمیشود کسی فردا را  حالی خوش دار این دل پر سودا را....  می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه.... بسیار بتابد و نیابد مارا «خیام» 
وااای طبیعی زایمان کردی درد نداشت؟؟؟ 

اره طبیعی بودم قطعا درد داشت ولی من از اونا بودم ک میگفتم فقط سزارین و درخواستی دادم برا سزارین ولی با چند نفر دکتر مشورت کردم ب این نتیجه رسیدم که ی تهاجم ب بدنه سزارین و رفتم طبیعی ، زایمان طبیعی خیلی خوبه خداییش فقط اگر بخیه نخوری دیگه عالیه و با ورزش کردن و نفس عمیق کشیدم بهترین زایمان

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طبیعی بودم قطعا درد داشت ولی من از اونا بودم ک میگفتم فقط سزارین و درخواستی دادم برا سزارین ولی ...

تاحالا باردار نشدم فعلا نمیخام  اما از زایمان خییییییلی میترسم 😔😔😔😔😔😔

چون عهده نمیشود کسی فردا را  حالی خوش دار این دل پر سودا را....  می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه.... بسیار بتابد و نیابد مارا «خیام» 
تاحالا باردار نشدم فعلا نمیخام  اما از زایمان خییییییلی میترسم 😔😔😔😔😔😔

منم خیلی از زاییدن میترسیدم از همون مجردین فک میکردم موقع زایمان میمیرم خخخخ حتما با ماما مشورت کن و اگ‌طبیعی خواستی ماماهمراه بگیر کلاسهای بیمارستانوبرو محیطشونوببین استرست بریزه کامل ، منم بعد شیش سال تصمیم گرفتم باردار بشم بذار ب وقتش باردار بشی قشنگ بهتون بچسبه ن ناخواسته 

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
منم خیلی از زاییدن میترسیدم از همون مجردین فک میکردم موقع زایمان میمیرم خخخخ حتما با ماما مشورت کن و ...

ممنون عزیزم نه من دل و جرعت طبیعی ندارم همون سزارین 😁😁😁🌸🌸