2777
2789

یه دختر ناز 4 ساله دارم.. بچه دوممو با جلوگیری باردار شدم..10 بار از دکتر پرسیدم امروز.. گفت پسره

راستش برام فرق نداشت اصلا 

اما خیلی خوشحال شدم 

که میتونم تجربه کنم یه حس متفاوت رو😍🤭

خدایا شکرت 

همه بهم میگفتن دختره اینم.. هر کی می‌فهمید باردارم میگفت معلومه دختره 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

بسلامتی عزیزم

انشالله سالم بغل بگیریش

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

سالم بغلش بگیری 

سایه خودت و همسرت هم بالای سر بچه هاتون الهی تا هزار سال

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر😍😍😍🤲🤲🤲🤲

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی و سالم بغلش کنی.

خیر بچه هاتو ببینی عزیزم.

من که دوتاشم پسر شد. دختر ندارم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

مبارک باشه عزیزم بسلامتی راحتی طی کنی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الهی شکر😍😍😍🤲🤲🤲🤲 انشاءالله به سلامتی زایمان کنی و سالم بغلش کنی. خیر بچه هاتو ببینی عزیزم. ...

ممنونم عزیزممم😘

ان شاء الله گل پسراتو خدا برات حفظ کنه❤️❤️❤️

و خدایی که در این نزدیکی است❤️