2777
2789
عنوان

پوست شیر قسمت جدید رو الان دیدم

746 بازدید | 23 پست

بچه ها ب نظرم واقعا کسایی ک تجاوز انجام میدن باید باهاشون همین کار رو کرد. خیلی ناراحت کننده بود این قسمت. دلم برای نعیم و مادر ساحل و اون پسره دوست ساحل خیلی سوخت زمانی ک نریمان اعتراف کرد. خدا برا هیچ کس نیاره 

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب دیدم خیلی کیف کردم نعیم اون کثافت رو اونطوری کشت و دلم برای مادر ساحل خیلی سوخت

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ب نظرم خودت ببینی بهتره عزیزم. ولی متجاوز جلوی نعیم و بقیه اعتراف کرد خیلی دردناک بود

خوب انگیزه چی بوده کی پشتشون بوده اخه با برنامه بود کاراشون نعیم بیهوش کردن ماشین عوض کردن 

وای من گریم گرفت اونجا که کتشو در اورد چییی کشیده بوووده😭😭😭پسره نمیدونس تجاوز هم بوده

وای اره. من گریه کردم ب شوهرم گفتم چقدر دختر هستن م واقعا این بلا ها ب سرشون اومده بمیرم براشون. خدایا مراقب تمام دخترا باش

خوب انگیزه چی بوده کی پشتشون بوده اخه با برنامه بود کاراشون نعیم بیهوش کردن ماشین عوض کردن 

هنوز ب اونجا ها نرسیده گلم. فعلا متجاوز کشته شد