2777
2789
عنوان

خانمای محترم تبادل نظر بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
طبیعه به هر حال...🙁 می خوام بدونم کسی تو اطرافتون هست اینطوری باشه زندگیشون چطوره؟

آره هست یکی از اشناهامون خانم فوت کردند و آقا با خواهرخانمش ازدواج کرده قاب عکس خانم اولش تو خونه است با هم سرخاکش میرن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا مثلا وسایل شخصی اون خانم رو... ولی مثلا یه عکسی چیزی ازش تو خونه باشه 

خب حق داره بخاطر بچش اگ بچه نداشت مطمعن باش عکسی ازش رو دیوار نمیذاشت

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

فقط بدون زندگی سختیه

بچه الان مهم ترین چیزه تو زندگی نباید بزاری یک آدم صدمه ببینه مخصوصا یک بار عزیز از دست داده

اینم بدون پدر و مادر اون خانم قبلی رو زندگی این آقا و تربیت نوه حساسن حواست باشه سختی ها رو 

حتی ممکنه تو رو با اون در مورد همه چی مقایسه کنه

نه بابا مثلا وسایل شخصی اون خانم رو... ولی مثلا یه عکسی چیزی ازش تو خونه باشه 

خب ببین من شخصا نمیتونم با این داستان کنار بیام اگه خیلی شدید باشه ولی سرخاکش اوکیه بره چون احترام به فردی که فوت شده هستش بالاخره اونم خانومش بوده یروز و دوسش داشته

عکسشم در حد یدونه شاید بتونم کنار بیام

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
آره هست یکی از اشناهامون خانم فوت کردند و آقا با خواهرخانمش ازدواج کرده قاب عکس خانم اولش تو خونه اس ...

خب اون فرق داره اون زن شریک غم اون مرد هس 

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥